banner

NEVJEROJATNA PRIČA

‘ZAISTA IMAJU 9 ŽIVOTA’: Obitelj mislila da je zakopala svoju mačku, ali onda je uslijedio šok; ‘Kakav vrtuljak emocija’ 

Majka je doživjela pravi šok kada je vidjela ‘mrtvu’ obiteljsku mačku u blizini svog doma

Eric Schmidt podijelio je na Twitteru urnebesnu obiteljsku priču koja je uključivala njegove roditelje i mačku Kitty. “Nikada nećete vjerovati kroz kakav sam vrtuljak emocija prošao”, napisao je i moramo se složiti s njim.

Sve je počelo očevom porukom. “Imam tužne vijesti. Kitty nema od sinoć. Mama ti je jako emotivna, molim te kasnije ju nazovi i budi joj podrška”, napisao mu je tata.

‘SKORO SAM DOBILA SRČANI’: Ova fotka izbezumila je internet, vidite li u čemu je caka?

Eric ga je poslušao, a njegova sestra zatražila je od oca da se brine o majci dok je uzrujana.

U dvorištu su zakopali svoju voljenu mačku, tj. ono što su mislili da je njihova voljena mačka. Naime, nakon ‘predivnog sprovoda’ i oproštaja roditelji su se vratili u kuću kako bi započeli svoje živote bez Kitty.

Obrat za obratom

“Iz navike sam pogledao kroz stražnji prozor i tko je buljio u mene? Pogodio si, zakopali smo tuđu mačku. Očito je istina da mačke imaju devet života”, napisao je Ericov tata u poruci i priložio fotku nestašne ljubimice.

Ubrzo nakon toga uslijedio je još jedan nevjerojatni obrat. Naime, majka je poslala poruku da su iskopali leš mačke i odnijeli ga veterinaru. “Nije imala čip. Vjerojatno zato što je zec. Nemojte nikome reći što se dogodilo”, napisala je.

ŠTO SE DOGODI KAD OSTAVITE OTKLJUČAN MOBITEL, A KOD KUĆE IMATE LJUBIMCA? Pa… Ovakvo nešto

Bizarna priča dogodila se 2015. godine, no Eric je slučajno ostao bez originalnog tvita pa ga je htio ponovno podijeliti sa svijetom. “Nisam imao pojma da će priča opet postati hit”, napisao je uz urnebesne screenshotove prepiske s obitelji.

Stresna saga postala je viralna s više od 760.000 lajkova i 100.000 dijeljenja.

Povratak na Net.hr