URNEBES

ZABAVA KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI: Nadzorna kamera otkrila što blizanci rade kad roditelji izađu iz spavaće sobe

Dvojica blizanaca, Andrew i Ryan Balkin iz New Yorka pokazala su kako se dobro zabavlja dugo u noć.

Nadzorna kamera koju su roditelji dvoje blizanaca postavili u dječju sobu kako bi u svakom trenutku dana znali što njihova djeca rade, snimila je party kakvog dugo niste vidjeli, piše Daily Mail.

Braća blizanci, Andrew i Ryan Balkin iz New Yorka snimljeni su kako, nakon što ih otac stavi na spavanje, izlaze iz svojih krevetića i kreću u pravu noćnu avanturu koja osim malih noćnih razgovora uključuje i trening gimnastike.

Mališani, nakon što su izašli iz svojih krevetića, najprije su skakali po kauču, potom su sve dostupne jastuke pobacali na jednu hrpu i skakali po njima, pa se popeli natrag u krevet gdje im se očito nije svidjelo pa su se vratili na party po podu.

Njihov otac u jednom je trenutku ušao u njihovu sobu te ih je vratio u krevetiće, a jastuke je pospremio na svoje mjesto. No za dječake party nije bio gotov. Ponovno su izašli iz kinderbeta i napravili pravu na zabavu.

Drugi su put u sobu ušli i otac i majka ove dvojice dječaka i stavili ih u krevetiće, no mališani su odlučili još jednom izaći i popričati na kauču prije nego su se sami pospremili na spavanje.

Povratak na Net.hr