NESVAKIDAŠNJI POZIV

VREBA S GRANE VEĆ DVA DANA, DOĐITE HITNO, STRAH NAS JE! Prepoznajete li vi ovo misteriozno biće zbog kojeg su intervenirale nadležne službe?

Uznemirena gospođa ustvrdila je da se već dva dana nitko ne usudi otvoriti prozor

Pripadnici Društva za zaštitu životinja iz Krakova prilično su se zbunili kada su utorak dobili poziv očajne i od straha izbezumljene žene. Uznemirenim glasom im je kazala da cijelo susjedstvo već dva dana ne otvara prozore jer nekakvo stvorenje vreba s drveta i prijeti da im uđe u kuće.

Hoće te lagune biti naporne

Pokušali su preko telefona otkriti o čemu se radi, ispitivali gospođu da možda nije u pitanju kakva ptica, ali prestravljena dama uporno je tvrdila da promatra nešto daleko opasnije. U jednom je trenutku čak i pretpostavila da je u pitanju laguna (mislila je na iguanu, op.a.), pa su djelatnici dojurili napokon što se napokon pribrala i dala im adresu.

SVIRAJ KRAJ, NEMA DALJE: Upitali su ga ispred kamere za koje se cjepivo odlučio, odgovorom je nasmijao do suza

Mislili su putem, pa čak i nije nemoguće, i u prošlosti se znalo događati da su vlasnici izbacivali iz domova nabavljene egzotične ljubimce, no srećom ovoga puta to ipak nije bio slučaj.

Predator iz kuhinjskog laboratorija

“Predator” s drveta, doduše, doista ih je dočekao, ali čitavo je društvo prasnulo u smijeh kada ga je ugledalo. Ispostavilo se da nije ni agresivno ni otrovno, da je u pitanju jedan običan “kroasanus vulgaris”, tek francusko pecivo koje je netko nekulturan naprosto bacio kroz prozor.

Neobičnu su zgodu prepričali na Facebooku i priložili fotografiju nesuđene “lagune”.

Povratak na Net.hr