BRRR!

VRATIO SE JEZIVI KLAUN – U MINIJATURNOM IZDANJU: Dječak (3) tjera strah u kosti rekonstruirajući scene iz filma ‘Ono’

Da će jedan trogodišnji dječak biti toliko zastrašujuć sa šminkom klauna dok proviruje iz vode kao u sceni iz novog filma, rijetko bi tko mogao povjerovati dok ne vidi.

Danas u kina stiže najiščekivaniji horor godine “Ono”. Jezivi klaun Pennywise tjera strah u kosti, ali je iz nekog razloga intrigantan. Euforija oko filma motivira neke da i sami postanu Pennywise. Ali da će jedan trogodišnji dječak biti toliko zastrašujuć sa šminkom klauna dok proviruje iz vode kao u sceni iz novog filma, rijetko bi tko mogao povjerovati dok ne vidi.

Trogodišnjak iz Meridiana, Mississippi, voli se klaunirati, ali nije ni svjestan kako tjera strah u kosti na cijelom internetu. Maleni Louie Tilghman postao je senzacija zahvaljujući fotografijama na kojima rekonstruira scene iz filma “Ono”. Bila je to zamisao njegova 17-godišnjeg brata Eagana.

POVRATAK JEDNOG OD NAJSTRAŠNIJIH FILMSKIH LIKOVA: Zli klaun mnoge je proganjao u noćnim morama

“Louie je osobito entuzijastičan model. Voli se fotografirati. Samo mu kažete da namjesti sretno ili zlo lice i on sluša”, rekao je Eagan za InsideEdition.com, a prenio Huffington Post.

Samo pola sata trajalo je šminkanje i pripremanje za fotosession. Kostim klauna Eagan je napravio od nekoliko različitih tkanina i dijelova odjeće koje je našao kod kuće. Idejom 17-godišnjaka nisu svi oduševljeni.

“Reakcije su otprilike 90 posto pozitivne. Onih 10 posto optužuje me da iskorištavam brata i još koješta. Ali ne opterećujem se. Negativan publicitet je i dalje publicitet”, zaključio je Eagan.

Povratak na Net.hr