DOBRO GA IZVOZALI

VJEROJATNO MU JE PRISJELO: Influencer žicao besplatan obrok za cijelu svoju ekipu, u restoranu mu brutalno smjestili

‘Često čitamo o seljačkoj buni u zadnje vrijeme. Poticajno štivo’, poručuje restoran

Restoranu u britanskom Islingotnu javio se influencer koji je tražio besplatan obrok u zamjenu za reklamu. Ekipa iz Two Legsa pristala je na suradnju, uz jedan uvjet koji će se pokazati ključnim u njihovom brutalnom spuštanju lika koji traži džabe hranu – da je sam pokupi. Nakon što su pristali, influencer je povećao zahtjeve – pitao ih je može li dobiti obroke i za još četvero ljudi iz svoje ekipe, ponavljajući kako će ih reklamirati u instastoryjima, uz navođenje i link na novu stranicu.

„To je stvarno puno hrane, ako napraviš još koji post može – imaš stvarno puno fanova“. Kasnije su dogovorili vrijeme preuzimanja, a kada se čini se, malo izgubio, pakleni plan restorana postao je očit.

„Vidiš policijsku postaju“, pitali su ga, i rekli mu da mu se javi kad ju prođe. „Evo, vidim dvije marice“; Da, da, na pravom si putu, javi kad dođeš do stanice“:  „Vidim je“; „Sjajno, sad odi unutra i prijavi se zbog zločina protiv ugostiteljstva“, odgovorili su mu.

Cijelu prepisku restoran je podijelio i na instragramu, uz status „“Često čitamo o seljačkoj buni u zadnje vrijeme.  Poticajno štivo.

Neki ističu da bi tu zaista bilo posla za poreznu

Fanovi su u komentarima razapeli influencera, a neki ističu kako bi zaista i moglo biti posla za policiju,  odnosno poreznu prije svega jer ne prijavljuje zaradu od promocija, a drugima sumnjiv i njegov račun jer misle kako ima dosta malo prometa za nekoga s 50.000 fanova.

No u svakom slučaju, kako je jedan komentator istaknuo, restoran je ovim potezom dobio „veću promociju nego da su nahranili vojsku  influencera“

 

Povratak na Net.hr