ORIGINALAN PRISTUP

KLADIMO SE DA OVAKAV JELOVNIK JOŠ NISTE VIDJELI: Restoran postao hit zbog brutalno iskrenih opisa jela

Restoran koji opisuje vlastita jela kao ‘ne pretjerano dobra’ dobio je hrpu hvalospjeva na društvenim mrežama zbog svoje brutalne iskrenosti

Prije nego što se zaputimo u novi restoran, većina nas obično pogleda recenzije na internetu. Nakon toga uglavnom znamo isplati li se tamo jesti ili ga je bolje izbjegavati. No, ono što svakako ne očekujemo jest da vlasnik restorana popljuje hranu koju tamo serviraju.

Upravo to je učinio Feifang Fei, vlasnik kineskog restorana Aunt Dai u kanadskom gradu Montrealu. Naime, umjesto hvalospjeva, na njegovom jelovniku mogu se naći brutalno iskreni opisi jela.

Fotografiju jelovnika podijelila je tviterašica Kim koja obožava zalaziti u spomenuti restoran. “Aunt Dai je moj omiljeni kineski restoran u Montrealu, ali prava poslastica je jelovnik u kojem možete naći brutalno iskrene komentare vlasnika”, napisala je uz fotke koje je priložila.

Primjerice, Fei je napisao da junetina s narančom “nije dobra kao piletina na način generala Tsoa”. Nije fan ni svinjetine u slatko-kiselom umaku jer je ova verzija drugačija od one koju je jeo kao student u Kini.

“Ovo je novo jelo na jelovniku, još uvijek ga nisam isprobao. Popularno je kod mušterija, ali nisam ga uspio kušati. Izgleda da moram više jesti u svom restoranu”, napisao je u opisu govedine s umakom od kikirikija.

Uz “piletinu od koje curi slina” Fei je napisao da nije 100 posto zadovoljan okusom, ali obećao je da će biti bolji u budućnosti. “PS: Iznenađen sam što neki gosti još uvijek ovo naručuju”, zaključio je.

“Iznutrice su pečene, ali su pomalo suhe. Usporedimo li ih sa svinjskim iznutricama koje se pripremaju na jakoj vatri, preporučujem ovo drugo”, stoji ispod opisa suhih svinjskih rebara pripremljenih u voku s bambusom.

Fotografije neobičnog jelovnika ubrzo su obišle svijet, a originalni tvit je postao viralan s gotovo 75.000 lajkova i više od 12.000 dijeljenja.

Povratak na Net.hr