VIDEO: Kada bi oni igrali na nogometnom prvenstvu, bili bi prave zvijezde!

Psi igraju nogomet? Zašto ne? Skupili smo nekoliko zabavnih i zanimljivih videa koji će vam pokazati da im baš dobro ide.

Psi u ovim videima s punim pravom bi mogli nositi ime psećeg Maradone ili Peléa, budući da je njihova sposobnost našutavanja i driblanja lopte na zavidnom nivou.

Možete li među njima prepoznati nekog Ronalda, Messija ili Mandžukića? Sto posto smo sigurni da bi bili prave nogometne zvijezde na psećem Svjetskom prvenstvu. Pogledajte!

1. Jack, najbolji nogometaš među psima

Međutim, prošlo je 4 godine otkad se ovaj video pojavio, pa se do dana današnjeg još mnogo pasa ugledalo na njega, te je Jacku sada vrlo teško obraniti naslov najboljega.

//www.youtube.com/embed/pyoBFByPhgM

2. Pas sa zavidnim nogometnim sposobnostima

Zapravo se radi o kuji imena Holly, kojoj je omiljena zabava igranje nogometa sa svojim gazdama u dvorištu njihove kuće.

//www.youtube.com/embed/WntVeG-456A

3. Kipper iz Clevelanda mogao bi zaigrati za Everton

Ovo malo čupavo psetance em što trči ko lud, em što dribla loptu kao da mu je zadnje što će napraviti na svijetu. Naprosto će vas očarati!

//www.youtube.com/embed/SBrtaM_6Txo

4. Za Brazil spreman!

Kako se čini, francuski buldozi gaje posebnu ljubav prema nogometu. Kako i ne bi, s obzirom na rezultate koje njihova repka postiže na natjecanjima. Ovaj buldog zove se Božo i spreman je za Brazil. Hvala Vatroslavu što nam je poslao video!

//www.youtube.com/embed/3ZWmexCgzDc

5. Čovjek protiv psa

Kako bi izgledala nogometna tekma kada bi igrali psi protiv ljudi, možete vidjeti u ovom videu koji je snimljen u Londonu. Glavni igrač za ljude – Sean Garnier, a za pse – Chien.

//www.youtube.com/embed/BgoLZ8gLiyY

6. Udarci glavom njegovo su tajno oružje

Simpatičnog mališu iz videa već vidimo u repki Ekvadora. Malen je, brz i dovoljno agresivan i fino bi se uklopio među njih. K’o mala osica! A osim toga, jako dobro izvodi udarce glavom.

//www.youtube.com/embed/xGCMDK7H3U4

7. Dajte mu da igra!!!

Želja ovog psa za igranjem na velikoj nogometnoj utakmici, dovela je do dugog prekida jedne. Naime, tijekom nogometnog derbija između kolumbijskog Independiente Santa Fe i brazilskog Botafoga, jedan je pas utrčao na teren i nije se htio maknuti ni pod kakvim uvjetima, te kao da ih je molio da mu bace loptu. Nakon što su ga i igrači i suci i osoblje stadiona dugo pokušavali odvući s terena, to su naposljetku i uspjeli, a nesretan pas je našao svoje mjesto u gledalištu.

//www.youtube.com/embed/LklpG-CL4Kk

8. Najbolji golman u psećem svijetu

Purina zovu i ‘Super Bigl’ i velika je zvijezda u rodnom Japanu, a ima i veliki broj obožavatelja na Youtubeu. Pa, kako i ne bi kad dribla poput Messija i Inieste, a specijalnost joj je obrana gola. Da, dobro ste pročitali – njoj, jer Purin je kuja, a osim što igra nogomet, zna još i oko 70 ostalih trikova, uključujući skejtanje i preskakanje užeta.

//www.youtube.com/embed/seP6Gm4p6VI

9. Francuzi i nogomet odlično se slažu

Kao što smo već rekli – francuski buldozi odlično igraju nogomet, a ovo je snimka još jednog koji se zove Kira, a koju nam je poslala čitateljica.

//www.youtube.com/embed/93eiDjR3KLU

10. Maradona psećeg carstva

5-godišnji Dior nije bezveze dobio nadimak Maradona. Neumorno psetance ostavit će srce na terenu (u njegovom slučaju dvorištu kuće), a u to se možete uvjeriti i sami!

//www.youtube.com/embed/2I-Px0p3LIk

Povratak na Net.hr