NIJE REKAO 'DOBAR DAN'

USUSRET JOJ DOPLIVAO HITRI MORSKI PAS, NIJE SE STIGLA UOPĆE SNAĆI: Je li ispružila ruku u samoobrani ili kao pozdrav?

Suprug je snimao svoju suprugu na medenom mjesecu kada joj je odjednom pričao morski pas.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka djevojke na medenom mjesecu koja je imala bliski susret s morskim psom. Sarah Illig i njezin suprug provodili su medeni mjesec na Karibima i uživali u prirodnim ljepotama, a njihovu je idilu u jednom trenutku prekinuo morski pas. Suprug je snimao dok je supruga plivala, a iz plavetnila se u jednom trenutku pojavio morski pas koji je išao prema njoj.

Djevojka je u tom trenutku imala glavu iznad vode pa nije vidjela što joj se približava i mislila je da joj je suprug spremio neku podvalu kada ju je nešto uhvatilo za ruku. No, suprug je samo stajao iza nje i snimao podvodnom kamerom pa je kasnije vidjela da je preživjela bliski susret s morskim psom, od kojeg su, na svu sreću, ostali samo manji ožiljci ugriza.

Njezin suprug Evan objavio je snimku napada na društvenim mrežama, a kako djevojka nije znala što joj točno prilazi, gledatelji si postavljaju pitanje je li ruku ispružila kao pozdrav ili u pokušaju samoobrane. Kako god da bilo, morski pas nije bio džentlmen pa ju je umjesto poljupca u ruku ugrizao, a snimku možete pogledati ovdje:

 

Povratak na Net.hr