OVO MORATE VIDJETI

‘UPOMOĆ, PUSTITE ME VAN!’: Policajci mu došli na vrata zbog sumnjivih krikova iz kuće pa propali u zemlju od srama

Ono što su zatekli, čuvari reda nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima

Obitelj iz Floride začula je uznemirujuće krikove iz susjedne kuće koji su zvučali kao da ženski glas doziva upomoć. Uplašeni susjedi odmah su pozvali policiju da dođe istražiti što se zbiva. Nadzorna kamera u dvorištu zabilježila je trenutak u kojemu policajci dolaze pred kuću osumnjičenoga.

Papiga se malo glupirala

“Ooooh, ooooh, upomoooć, pustite me vaaan”, čuju se u pozadini panični krici koji bi baš svakomu bili znakovi za uzbunu. No, ono što su zatekli, čuvari reda nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima. Ispostavilo se, naime, da je sumnjive zvukove ispuštala papiga koja se, eto, malo glupirala.

Na snimci se vidi kako policajci mirno pristupaju čovjeku koji je u dvorištu nešto radio na automobilu. Na njihovo pitanje što se to čuje iz njegove kuće, on se samo nasmijao i pozvao ih unutra da im pokaže krivca. I zaista, nemir u susjedstvo unijela je 40-godišnja žuta amazonka Rambo, koja je odmah sletjela vlasniku na ruku.

On je zatim ispričao kako su ti pozivi upomoć tek štos kojemu je on sam naučio papigu dok je bio klinac jer je Rambo tada živjela u krletci. Kako bi umirio zabrinute susjede, neimenovani je vlasnik pticu odnio da im pokaže svoje umijeće obmanjivanja, piše Fox News.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr