ORIGINALNI MLADENCI

U VELIKOM STILU UPLOVILI U BRAČNU LUKU: Osječanin po mladu došao šleperom, pred crkvom pokupio kaznu

Osječani Goran i Sanja Žiroš doslovno su se uvezli u bračnu luku i to u velikom stilu.

Do crkve se na vjenčanjima uobičajeno voziti limuzinama ili luksuznim automobilima, ali ne i ovaj par – Goran Žiroš je po svoju Sanju došao kamionom.

“Kamion vozim već godinama i davno sam odlučio: ‘Kad se budem ženio, po ženu ću doći kamionom’, naravno ako ona na to pristane”, rekao je 27-godišnji Goran.

Ove je subote tako organizirao pravu kamionsku povorku, a u svemu mu je pomogao i šef.

“Nemam svoj kamion pa mi je šef posudio kamione tvrtke. Jedan je bio kod Sanje kući, a jedan kod mene. Do crkve smo išli svatko u svojemu kamionu, a iz crkve u jednom”, kaže.

Prije obreda, Goran je do Sanjine kuće u Tenji, mjestu kraj Osijeka, morao prijeći 15 kilometara pa je ova neobična svadbena povorka sa šleperom bila prava atrakcija.

Vjenčali su se u crkvi kraj Trga Ante Starčevića gdje su prije obreda parkirali svoje svadbene kamione. Nažalost, riječ je o pješačkoj zoni pa su dobili i kaznu od 500 kuna, piše Index.

“Nema veze za kaznu, pretpostavljali smo da ćemo je dobiti jer je to pješačka zona. Netko nas je valjda prijavio dok smo bili u crkvi”, kažu ovi maštoviti mladenci kojima ni kazna nije uspjela pokvariti ludo slavlje.

Povratak na Net.hr