SEKS EKSPERIMENT

U 7 DANA SPAVALA SA 7 STRANACA: Nakon prvog je plakala, a nakon zadnjeg došla do velikog priznanja

Njena ekspedicija pomogla joj je, kaže, da pronađe sebe

Nakon što joj se sedmogodišnji brak raspao, blogerici Nadiji Bokody samo je jedna stvar bila na pameti – seks. Ne veze, ne ljubav nego seks. Prijateljici se požalila kako je zadnjih 12 mjeseci njene veze bilo bez ikakve strasti, a ona joj savjetovala da se jednostavno javi bilo kojem liku kojeg poznaje i koji joj je napet i otvoreno ga pita je li za seks bez ikakvih obveza. I tako je počeo prilično užurban tjedan ove Australke – sedam partnera za sedam dana. Na koncu je, kaže, bila krajnje iscrpljena.

‘Osjećala sam se živom’

Prvi na redu je bio Ryan, slatki lik s kojim je izašla nekoliko puta tjednima prije. Gotovo odmah joj je odgovorio na poruku i ubrzo su bili zajedno. Kada je sve bilo gotovo, Nadia se rasplakala i shvatila da to uopće nije zbog seksa nego zbog oslobođenja i ispunjavanja njenih želja.

“Osjećala sam se živom. Osjećala sam se kao ja. I obožavala sam to”, opisala je za She said.

“I tako je, bez da sam to osobito planirala, počela tjedna svojevrsna ekspedicija, pustolovina istraživanja nijansi seksualne duge nakon kraja duge i turbulentne veze”, piše o tjednu mijenjanja partnera.

‘Prema seksu se odnosila kao gurmanskom jelu’

Iduće večeri otišla je u noćni klub gdje je upoznala Teda, koji joj je pružio “jedan od najbržih orgazama u njenom životu”.

U nedjelju je ponovo prekršila pravila i javila se Mattu, liku kojeg je već neko vrijeme špijunirala preko fejsa nakon što je tražio njen broj.

U ponedjeljak je otišla korak dalje i spavala s Lisom, poslovnom ženom koja se “prema seksu odnosila kao prema neodoljivom jelu u kojem se nabolje uživa polako i sa svrhom”.

U utorak je na redu bio Charlie s kojim je bila na nekoliko spojeva u prošlosti i za kojeg je rekla da je njena srodna duša u seksu.

‘Seksualno ispunjenje strancima’

Steve, vojnik, je bio sretnik u srijedu, a Nadiju je osobito dojmilo njegovo “isklesano tijelo grčkih bogova”.

U četvrtak je Nadia priznala da je bila izmoždena, ali je smogla snage zaokružiti svoj seks-tjedan s Englezom Benom.

“Brisanje svega što sam znala o ljubavi, požudi i neobična sigurnost seksualnog ispunjenja sa strancima koji ne znaju ništa o meni i mojoj prošlosti omogućili su mi da pronađem put do sebe – prije nego što sam bila supruga, djevojka ili čak nečija simpatija. A to je zaista bilo blago koje me čekalo na kraju moje seksualne duge”, poetski opisuje svoj tjedan.

Povratak na Net.hr