SUMORNA STVARNOST

TUŽNA SLIKA DANAŠNJICE: Ljudi se otimali za hranu s isteklim rokom trajanja, ali nije to sve što će vas u ovom videu zaprepastiti

Čim je djelatnica marketa krenula prema otpadu nastala je gužva

Nažalost, sirotinje je oko nas koliko hoćete, čini se da su osobito umirovljenici bačeni na koljena, a svjedoči tome i video zabilježen u ruskom gradu Voronježu.

Naime, tamo je jedan od stanara u subotu zapazio desetak nesretnika kako se otimaju za hranu isteklog roka trajanja tek što je djelatnica nekog marketa krenula baciti robu u otpad.

ZABORAVI PONEKAD ČOVJEK DA JE UMRO I ODE DATI GLAS, ALI OVO JE NEŠTO NOVO: Ustao je iz lijesa i započeo kampanju!

Gruba i tužna slika stvarnosti, složit ćemo se svi, ali autor videa nehotice je zabilježio i još jedan vrlo interesantan detalj. Ispostavilo se da se među te nesretne ljude infiltrirao i jedan gospodin koji nije baš toliko kruha gladan, naravno, ako smijemo o tome suditi prema vozilu u kojemu je stigao na “okršaj”.

Je li doista tamo došao samo zato da bi kući odnio nešto besplatno, pa makar to značilo i da će time zakinuti one u daleko težem položaju? Živi li možda po principu “kuna po kuna palača”? Snimka nam nije ponudila odgovore na ta pitanja, pa ćemo ostaviti sve njemu na dušu što god da je bio slučaj.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr