OBRAČUN GLODAVACA

TOM PROTIV DVA JERRYJA: Morate vidjeti ovu makljažu štakora i mačku koja ih strpljivo promatra

Navikli smo vidjeti tučnjavu između mačaka, no jeste li ikada vidjeli obračun glodavaca?

“Došla sam doma baš usred ovog nevjerojatnog prizora”, napisala je Cheez Goh na Facebooku uz sada viralni video tučnjave dvaju štakora.

Svjedokinja obračuna snimila je u svom ulazu neobičnu ‘makljažu’ glodavaca koji su u jednom trenutku izgledali kao da se boksaju, a cijelo ih je vrijeme promatrala znatiželjna i strpljiva mačka.

MAČKA KOJA JE POSTALA APSOLUTNI HIT: Kad joj vidite lice, bit će vam i jasno zašto

“Naganjali su se i provocirali, a razišli su se dok sam ih pokušala snimiti prvi put. Onda su se opet potukli i uspjela sam sve zabilježiti”, rekla je Cheez za Bored Pandu.

MAKLJAŽA U JAVLJANJU UŽIVO: Novinarka jedva ostala pribrana dok su se njezine mačke opako tukle iza nje

Objasnila je da je jedan od štakora nakon tučnjave krenuo prema njoj i počeo trčati, što je motiviralo mačku da krene u ‘lov’, ali na kraju se uspio izvući brzim bijegom niz odvod.

Cheez uopće nije očekivala da će njezin video postati viralan, a drago joj je što je zabavio tisuće ljudi diljem svijeta.

“Ono kada shvatiš da ne možeš pobijediti Jerryja pa ga natjeraš da se potuče sa svojim rođakom”, “Mačka im je naredila da se potuku. Pojest će onoga tko izgubi”, “Mačka ih ne ometa jer čeka na novog izazivača”, samo su neki od komentara na Facebooku.

Povratak na Net.hr