banner

RASKOŠNE KUĆE

TIP UPADA U VILE BOGATAŠA KAKO BI VLASNICIMA POSTAVIO JEDNO PITANJE: Njegovi videi su eksplodirali na TikToku

Mladić želi dokazati da možete dobro zarađivati i imati raskošan dom iako niste odvjetnik ili liječnik

Aaron Vankampen je freelance skaut za istraživanje nekretnina za tvrtku iz Toronta. U kratkom je roku postao i zvijezda na TikToku zahvaljujući videima u kojem prilazi raskošnim kućama i ispituje vlasnike čime se bave.

Vile koje snima uglavnom se nalaze na širem području Toronta, a cijene im se kreću između pet i deset milijuna dolara.

Najgledaniji video pregledan je više od 32 milijuna puta, a u njemu je mladić doznao da kuće pripadaju odvjetnicima i ženi koja se bavi istraživanjem snova.

@onepercenthomes

Asking crazy home owners what they do for a living? 🙈 #whatdoyoudoforaliving #mansion #crazyhouse #nofear #lifehackvideo #fearless #realestate

♬ original sound – Aaron Vankampen

Aaron se nada da će njegove snimke dokazati ljudima da možete dobro zarađivati radeći posao koji volite te da ne morate nužno biti odvjetnik ili liječnik kako biste si priuštili raskošan dom.

Prisjetio se i najčudnijeg odgovora vlasnika koji je dobio. “Sredovječna žena u impozantnoj kući mi je rekla da je bezbrižno nezaposlena”, otkrio je za BuzzFeed.

@onepercenthomes

Asking crazy home owners what they do for a living? 🙈 #whatdoyoudoforaliving #mansion #fearless #educational #lifehacks #realestate #fyp #viral

♬ original sound – Aaron Vankampen

Kod biranja koju će kuću snimiti poštuje želje vlasnika koji se možda ne žele snimati ili im reakcija nije pozitivna. “Nikad nisam nametljiv i uvijek imam njihovo dopuštenje”, objasnio je Aaron.

@onepercenthomes

Ask crazy home owners what they do for a living?🙈 #whatdoyoudoforaliving #onepercenthomes #crazyhouse #nofear #lifehack #fearless #realestate #fyp

♬ original sound – Aaron Vankampen

“Radim ovo za sve one ljude koji su prošli pored nečije impozantne vile i pomislili čime se vlasnik bavi”, zaključio je.

@onepercenthomes

Asking crazy home owners what they do for a living?🙈#whatdoyoudoforaliving #mansion #crazyhouse #nofear #lifehackvideo #fearless #richpeople #houses

♬ original sound – Aaron Vankampen

Povratak na Net.hr