PUCA OD SAMOPOUZDANJA

TIP KOJI NOSI SUKNJE I ŠTIKLE POSTAO SENZACIJA: ‘Ja sam strejt, sretno oženjeni muškarac koji voli aute i žensku odjeću’

Bryan redovito objavljuje fotke svojih modnih kombinacija sa suknjama i štiklama na društvenim mrežama

Talijanski modni brend Gucci nedavno je pokrenuo lavinu komentara nakon što je predstavio haljinu za muškarce, no izgleda kako postoje heteroseksualni frajeri diljem svijeta koji žele nositi ‘žensku’ odjeću i modne dodatke.

Jedan od njih je Mark Bryan koji tvrdi da je “heteroseksualni, sretno oženjeni tip koji voli Porsche automobile, lijepe žene, ali i štikle i suknje koje svakodnevno nosi”.

OVU HALJINU ZA MUŠKARCE GUCCI PRODAJE ZA 17.000 KUNA: ‘Narušava toksične stereotipe koji oblikuju muški rodni identitet…’

Markove fotografije nedavno su postale hit na društvenim mrežama jer gotovo svakodnevno samouvjereno pozira u suknji i štiklama u kombinaciji s ‘muškom’ odjećom – sakoom, košuljom, kravatom i jaknom.

Još uvijek je nepoznato ide li u takvim outfitima na posao ili su njegovi elegantni lookovi rezervirani samo za fotografiranje, no moramo reći kako suknje i štikle nosi puno bolje od nekih žena.

Povratak na Net.hr