banner

KAKAV CAR

TATA SE RASPLESAO PRED KAMEROM, NIJE NI SLUTIO KAMO TA SNIMKA IDE: Komentar njegove kćeri je potpuni hit!

Video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama, a ekipa u komentarima nahvalila je tatine plesne pokrete i kćerkinu profesionalnost u ‘teškim radnim uvjetima’

Jedan je tata nehotice postao zvijezda na društvenim mrežama, i to zbog svojih plesnih pokreta. Naime, spazio je kćer kako snima video dok izrađuje projekt iz likovnog, no nije imao pojma da će djevojčica poslati video učiteljici.

Dok je izrađivala svoje umjetničko djelo, upalila je glazbu. Tata je pretpostavio da snima video iz zabave, kao što inače radi, pa se odlučio okušati kao prateći plesač i pokazati neke sjajne pokrete.

U spontani nastup u kuhinji uključio je i svoja dva sina, a kći je zadržala profesionalnost unatoč teškim radnim uvjetima. “Što nije u redu s ovom obitelji? Samo pokušavam raditi u miru”, rekla je djevojčica u jednom trenutku.

Tata je u jednom trenutku bacio sina toliko visoko u zrak, da je mališan udario stopalima u svjetlo na stropu, ali uvjerio je ostatak kućanstva da je u redu.

Tek kada je njegova žena provjerila školsku aplikaciju svoje kćeri, shvatio je da je plesni nastup vidjela i učiteljica. Naposljetku je supruga objavila video na Facebooku gdje je u kratkom roku postao viralan. Trenutno ima više od 13 milijuna pregleda i preko 176.000 lajkova.

“Moja kći ponekad šalje učiteljima snimke u kojima im želi laku noć ili samo bezveze priča. Danas sam našla jedan video koji je poslala i nadam se da se njena učiteljica smijala kao što sam se ja smijala. Tata je mislio da snima video iz zabave kao i inače, a nije znao da ga šalje učiteljici”, pojasnila je majka.

Mnogi su u komentarima nahvalili tatine plesne pokrete, ali i predanost djevojčice zadatku. “Najbolje mi je kako uopće nije reagirala na njega, samo je rekla: ‘To je moj tata'”, “Uopće ju nije omeo, predobro”, “Kakva obitelj, umirem od smijeha”, pisali su.

Povratak na Net.hr