ZALUDJELA MREŽE

VRELA APOTEKARICA ANA: Oduševila je regiju pjesmama i grudima, a sada je otkrila svoj savršen recept za izbacivanje stresa i tuge

“Takva sam da pjesmom sve liječim. Kada sam tužna i nervozna, znam sjesti u automobil i napraviti nekoliko krugova, pa se tijekom vožnji ispjevati na sav glas” – ističe

Daleko je dogurala Ana Milanović unatrag nekoliko dana. Još prošloga tjedna bila je tek anonimna “tiktokerica”, no sada svakodnevno daje intervjue, postala je prava regionalna zvijezda. Lijepoj apotekarici iz Kragujevca upravo su se obratili i novinari Kurira, kojima je vrlo samouvjereno kazala da je svjesna toga da je poželjna žena.

Čuvajte svoje supruge

“Nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada vulgarna. Ne vidim ništa ružno u tome da muškarac vidi lijepu ženu i udijeli joj kompliment. Jedna vjerojatno ljubomorna dama ostavila mi je komentar ‘zbog jedne ovakve s TikToka sam izgubila supruga’. No, nisam joj htjela odgovarati, nije bilo smisla. Ali mogu svim ženama poručiti da su same krive ako izgube svoje muževe, a ne druge žene”, kazala je Ana i u nastavku progovorila o svojoj intimi:

@anamilanovic23

Ne zna Mujo u kakvu je upo šemu…😅😅😅#fyp #fypシ #foryoupage

♬ original sound – Ana Milanovic

SRPSKA APOTEKARICA ZALUDJELA DRUŠTVENE MREŽE: Neki muškarci tvrde da im pogled prema njezinu dekolteu pomaže više i od normabela!

Stres na polsu dosegnuo vrhunac

“Medicinska sestra sam u odjelu za Covid-19 intenzivne njege gdje svakodnevno umiru ljudi. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vrijeme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smjena, krećem u svoju ljekarnu, a kod kuće me čekaju obveze koje ima svaka žena i majka.

Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada umre prije tri godine. Nakon toga, zadesila me i bolest u užoj obitelji. Veliki problemi, borba i patnja. Ali ja sam takva da pjesmom koju volim oduvijek sve liječim. Kada sam tužna i nervozna, znam sjesti u automobil i napraviti nekoliko krugova, pa se tijekom vožnji ispjevati na sav glas.

Nakon takve terapije osjećam se kao nova. Ne volim da me itko sažalijeva, da me tješi, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro – ističe kragujevačka „bomba“ i tome dodaje da za TikTok  sama smišlja koreografiju, šminku, garderobu…

@anamilanovic23

#fypシ #fyp #foryoupage

♬ Originalton – yugomusic

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr