JE, SVI BI TAKVO

SVIRAJ KRAJ, NEMA DALJE: Upitali su ga ispred kamere za koje se cjepivo odlučio, odgovorom je nasmijao do suza

Očito je da razne informacije prilično zbunjuju građane, pa se tako u potpunosti zbunio i ovaj simpatični gospodin kojeg su novinari zatekli u Domu zdravlja u Nišu

I dalje se vode brojne polemike oko cjepiva, ponajprije oko toga za koje se najpametnije odlučiti, a u četvrtak smo doznali i to da su iz američke farmaceutske tvrtke Pfizer kazali kako će ljudima najvjerojatnije trebati treća doza šest do 12 mjeseci od cijepljenja, ali i docjepljivanje svake godine zbog pojave novih varijanti koronavirusa.

NJEMU NEĆE BITI DO SEKSA SVE DO MIROVINE! Djevojka brisačem za podove resetirala šefa na tvorničke postavke, kolegica sve snimila

Oko nekih drugih cjepiva dosta je dvojbi, pa je tako sada i u Norveškoj pod znakom pitanja hoće li nastaviti s uporabom AstraZenece, i unatoč tome što su britanski znanstvenici naglasili da je veći rizik od pojave krvnih ugrušaka u mozgu od zaraze koronavirusom nego od cjepiva protiv te bolesti.

Bilo kako bilo, očito je da razne informacije prilično zbunjuju građane, pa se tako u potpunosti zbunio i ovaj simpatični gospodin kojeg su novinari zatekli u Domu zdravlja u Nišu. Ispred kamere je malo pobrkao imena, ispalo je urnebesno, osim ako doista nije htio reći da mu treba injekcija, ali ona – financijska!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr