NEUGODNA SITUACIJA

SUPRUGA UHVATILA NEVJERNOG MUŽA S LJUBAVNICOM: Njezina majka je sve snimila, video su objavile na internetu

Supruga je s vremenom posumnjala u muževu vjernost pa ga je pratila zajedno s majkom

Prevarena supruga iz Velike Britanije putovala je više od 250 kilometara i uhvatila nevjernog muža u hotelu s ljubavnicom.

Otac dvoje djece putovao je iz Wellingborougha u Dover kako bi proveo raskalašenu noć s drugom ženom u hotelu Premier Inn, dok je njegova supruga kod kuće morala paziti na dvije kćeri.

Supruga je s vremenom posumnjala u muževu vjernost pa ga je pratila zajedno s majkom u popularni obalni grad. Ondje je špijunirala muža i njegovu ljubavnicu sve do hotela te zatim čekala u zasjedi. Kad su izašli van i krenuli prema parkiranom automobilu, zaskočila ih je i suprotstavila se nevjernom mužu dok je njezina majka sve snimala kamerom.

Video je u subotu objavljen na društvenim mrežama, a od tada je pregledan više od 100.000 puta. Prikazuje prevarenu suprugu kako razjareno hoda prema razotkrivenom mužu, prstom upire u njega i viče: “Jeb*** gade, razotkrili smo te!”. Muž se pravio nevin, kao da ne zna što se događa, no supruga ga je odmah poklopila: “Začepi, jeb*** gade!”.

Njezina majka tada usmjerava kameru prema ljubavnici i govori: “Ne bi trebala ići s njim”. Ona se također pravila zbunjena, kao da ne zna što se događa: “Nisam ja s njim”, odgovara.

Ali ljutita baka uzvraća: “Jesi, sve znamo! Menadžer iz hotela nam je rekao. Nije ovo tvoja krivica. Nećemo tebe kriviti.” Supruga zatim prilazi ljubavnici i govori: “Gledaj, nisam ljutita na tebe. On je kriv!”. Baka za to vrijeme pokušava izvući istinu od ljubavnice, a ona tada počinje plakati. “Imala si ljubavnu aferu s njim, nisi li? Ajde draga, reci mi. Ajde, kvariš život dvjema djevojčicama. Obećajem ti životom svojih unuka da nećemo nikome reći”, govori joj baka. Ali ljubavnica okreće glavu i kaže: “Molim vas, razgovarajte s njim.”

Nevjerni suprug je na mjestu događaja pokušao izgladiti stvari, no supruga ga je gurnula od sebe i zaprijetila da će pozvati policiju. Nije poznat identitet bračnog para.

Povratak na Net.hr