BRAVO, MAJSTORE!

SUPERTALENT: Nesposobni bacač noževa skoro ubio pomoćnika. Dvaput!

Postoji veliki broj poslova za koje ćete dobiti ‘naknadu za strah’, ako taj posao uključuje neku životnu opasnost. U normalnom svijetu takve naknade dobivaju zaštitari, izbacivači, tjelohranitelji ili kaskaderi – sva zanimanja koja imaju element rizika, tako da je potpuno normalno da ti poslovi imaju veću kompenzaciju što je veći rizik u koji se stavljate.

Ovu napetu snimku iz litavskog talent showa – a ovdje riječ ‘talent’ uopće ne bi smjeli uzeti doslovno – pogledat ćete na rubu živaca.

Teško je pronaći osobu koja će za male novce stati leđima uz zid, dok joj nasuprot stoji najgori svjetski “stručnjak” za bacanje noževa, koji – sve u ime zabave – baca oštrice prema njoj.

No, to je tužna realnost ovog odvažnog asistenta, koji, za početak, očito ima poprilična muda.

Nakon što je skoro ostao bez prsta, ne jednog, nego dva u razmaku od nekoliko sekundi, sam je odlučio prekinuti točku dok je još uvijek koliko-toliko čitav.

Na snimci se može vidjeti kako dobiva porezotinu, pa još jednu, pa mu nož završi par centimetara od čela…

Nije ni čudno što je, unatoč velikoj hrabrosti, asistent odlučio prekinuti tu muku i poštedjeti nacionalnu televizuju ubojstva u zabavnom programu.

Zato je “majstor bacač” do kraja snimke još jednom nadmašio samog sebe pokušavajući cipelom obrisati krv koja jadnom asistentu očito kaplje iz porezotine…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr