NIJE ODUŠEVILA

STUDENTICA KOJA ŽELI RADITI ZA BANDIĆA OKUŠALA SE I KAO PJEVAČICA: Nastupala na Zvezdama Granda s Cecinom pjesmom

Nakon izjave o hrvatskoj politici postala je hit na društvenim mrežama

Doris Drinovac (23) postala je pravi hit nakon što je za N1 televiziju komentirala politiku napisavši kako mladi danas nisu politički obrazovani.

“Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice”, kazala je Doris dok su je intervjuirali povodom Međunarodnog dana mladih.

Objasnila je kako se pokušava što više obrazovati jer “bez jezika si danas vrlo neobrazovan”.

“Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra, kad završim fakultet”, komentirala je Doris koja studira javnu upravu.

“To je ona stara: Krao je, al je svima dao”, pitala ju je novinarka N1, na što je studentica odgovorila:

“Tako je, da. A što se tiče predsjedničkih izbora, Kolindi bih dala glas. Ja sam na strani žena… Mladi bi trebali više čitati. Instagram je dosta aktivan, i te gluposti, ali trebalo bi više gledati vijesti. Čitanjem bi se trebao vokabular povisiti. Ja svašta čitam, od romantike do drama. Nema tu pravila”, zaključila je.

Nije oduševila žiri

Zanimljivo je i kako se Doris okušala u beogradskom showu “Zvezde Granda”

Pjevala je “Nevinost” Cece Ražnatović, ali pjesmu nije dovršila jer ju je prekinuo žiri. Član žirija Đorđe David, dao joj je priliku da se pokaže u drugoj pjesmi koju je pripremila te time izazvao burnu reakciju Marije Šerifović, koja se isto tako nalazi u žiriju.

“Alo, čovječe, ti si sišao s uma, djevojka se nije sastavila”, napala je Marija, koju je direktor Grand produkcije Saša Popović nazvao mrgudom.

Kako se snašla Doris, pogledajte u nastavku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr