Oprez!

STRIPTIZ KLUB NIJE ZA SVAKOGA! 12 stvari koje morate znati prije nego se odvažite na takav izlazak

Baš svi koji su posjetili striptiz klub znaju da su neke stvari neizbježne. Ako razmišljate o izlasku u takav klub, ali ne znate što točno možete očekivati, za vas smo napravili popis 12 stvari koje će vam se sigurno dogoditi pa bi bilo dobro da ih uzmete u obzir pri donošenju odluke isplati li se odlazak u striptiz klub ili ne.

1. Maltretirat će vas striptizete koje žele izvući baš sav novac kojeg imate (čak i onaj kojeg nemate kod sebe).

Vjerojatno najgori dio odlaska u striptiz klub je kada shvatite da striptizete mare samo za vaš novac i pokušat će ga se dokopati na sve raspoložive načine, uključujući i one ne baš legalne, piše Mandatory.

Ponašat će se kao očajni radnici u trgovini cipela i pokušati vam uvaliti baš sve, a uz to će biti (polu)gole zbog čega ćete nasjesti na barem neke od njihovih trikova.

2. Nećete moći reći ‘ne’ striptizeti koja vam ponudi ples u krilu pa ćete smisliti neku jadnu izliku.

Vjerojatno kao i većina smatrate da striptizete imaju nisko samopouzdanje, a volite misliti kako ste dobrica pa nećete odbiti djevojku koja vam ponudi ples u krilu. Tj. nećete je odbiti direktno, ali ćete smisliti neku izliku poput ‘Ne bih još, možda kasnije’. Vama je vjerojatno jasno da od toga neće biti ništa, no ona zna da će na kraju alkohol prevladati i da samo odgađate neizbježno.

3. Fotkate i budete skoro izbačeni iz kluba.

Kako su danas svi opsjednuti društvenim mrežama, refleksno imate potrebu slikati barem neki umjetnički detalj kao što je novac na podu ili siluetu striptizete na pozornici. No, ubrzo shvatite da striptiz klubovi ne vole narušavanje privatnosti svojih izvođačica niti klijenata te ste ‘nježno’ upozoreni da se fotografiranje neće tolerirati.

4. Brzo ćete požaliti nošenje remena.

Nošenje remena u striptiz klub je velika pogreška. Striptizete obožavaju remen i iskoristit će svaku priliku da ga iskoriste. Prvo će vas dovući remenom na pozornicu, onda će vam ga skinuti, a onda će vas njime isprašiti po guzi kao da ju pripremaju za pacanje preko noći. Zato nosite remen samo ako vam je to baš fetiš.

5. Mislite si kako je sve glupo i samo bacate novac.

Iako je to istina, misao će vam vrlo brzo nestati iz glave.

6. Doživjet ćete najjadniji ples u krilu.

Kao i svaki početnik, vjerojatno ćete napraviti ključnu pogrešku i platiti najzgodnijoj striptizeti za ples u krilu. Ista pravila koja vrijede izvan striptiz kluba ovaj put vrijede i unutar njega pa tako možete biti sigurni da se zgodne striptizete moraju manje truditi kako bi zaradite pristojnu sumu. Zbog toga će i ples u krilu biti vrlo sterilan, neće biti prekršena nikakva pravila, neće biti baš nikakvog kontakta, a nakon što odradi vas automatski će preskočiti na sljedećeg klijenta.

7. Na pozornici će se pojaviti i striptizeta bez ikakvog talenta.

Bez obzira na to kada i gdje išli, zajamčeno je da ćete posvjedočiti striptizeti koja je naprosto loša u svojem poslu. Ne izgleda dobro gola, ne zna plesati, malo je prestara da bi bila na pozornici i tretira šipku kao da je mikrofon na noći amaterskog stand-upa. Zbog toga ćete se šaliti na njezin račun s prijateljima i izgovoriti stvari koje nikada ne bi izgovorili izvan striptiz kluba. I trijezni.

8. Izazovete prijatelja da kupi ples u krilu od netalentirane striptizete.

U tom će vam se trenutku loš ples u krilu učiniti kao bolja investicija od dobrog pa ćete izazvati prijatelje da odu s netalentiranom striptizetom na jedan privatni ples.

9. Ići ćete do bankomate češće nego si to želite priznati.

Striptizete su profesionalne šarmerice. Zato će vas svojim bokovima izludjeti dovoljno da im prepišete i kuću i auto. Znate da je dobra u svojem poslu ako vas otprati do bankomata. To ne znači da mu je samo uspjela isprazniti džepove već da je na dobrom putu isprazniti mu i sve račune.

10.  Unatoč tome što znate kako stvari stoje, svejedno ćete komentirati skupoću alkohola u striptiz klubu.

Svi znaju da su cijene alkohola u striptiz klubovima apsurdne. Ne možete naručiti ništa da ne platite barem 25 posto više nego u bilo kojem drugom lokalu.

11. Izbace vas.

Svaki muškarac koji je bio u striptiz klubu barem je jednom izbačen. Tu nema rasprave, samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi i vama. Uživajte dok stignete!

12. Napuštate striptiz klub pijani i praznih džepova.

Ako je jedna stvar sto posto sigurna, to je da ćete odlazak u striptiz klub gorko požaliti, čak i ako ga zaboravite. Klub ćete napustiti pijani i siromašni, a sljedećeg jutra vjerojatno se nećete niti sjećati kako ste ostali bez silnih novaca. U slučaju da ste u striptiz klub otišli kako bi se opustili i zaboravili na svakodnevne brige – upalilo je! Sada imate još veće probleme i naučili ste cijeniti vaše prethodne brige.

Povratak na Net.hr