Proklete ili neobične životinje

STRAŠNA ČUDOVIŠTA: Šokirana obitelj pronašla bizarna stvorenja s mačjom glavom i tijelom štakora u svojoj kuhinji

Neobična stvorenja koja izgleda imaju mačju glavu a tijelo štakora navodno je otkrila šokirana obitelj koja je brzo pozvala lokalnog svećenika da ih ubije.

Životinje su pronađene u kući u Lethabongu, Rustenburgu, u Južnoafričkoj Republici, piše Mirror.

ŠOKANTNA SNIMKA: Isplivao leš mitskog čudovišta Chupacabre?

Životinje nepoznate, dakle proklete

Lokalni stanovnici uvjerenja su kako su ova stvorenja prokleta, nakon što nitko nije mogao objasniti njihovo porijeklo.

Obitelj je ispričala kako su shvatili da nešto nije u redu kada su čuli uznemirujuću buku u smočnici te krenuli vidjeti o čemu se radi.

Pronašli su životinje zaglavljene iza kredenca za namirnice i umjesto da im pomognu pozvali su lokalnog pastora koji je došao, izvukao ih i ubio.

Nisu stigli istražiti o kojim se životinjama radi

Ali lokalno Društvo za spriječavanje okrutnosti prema životinjama (SPCA) izjavilo je kako se životinje nije smjelo ubiti, već predati njima za temeljitu istragu.

Policajci koji su stigli prekasno vjeruju kako se radi o “neobičnoj sorti mačaka”, koju nisu još nikada vidjeli te su htjeli uzeti uzorke krvi kako bi probali otkriti o čemu se točno radi. No do kada su policajci stigli četvero životinja već je bilo ubijeno, a nisu uspjeli uhvatiti preostale dvije.

Glasnogovornica SPCA Carla van den Berg izjavila je kako postoji zabrinutost kako bi se puno ljudi moglo uspaničariti ako naiđu na životinje koje ne smatraju normalnima pa ih ubiju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr