DA, DOBRO VIDITE

ŠTO JE ‘PJESNIK’ HTIO REĆI? Dalmatinac prodaje kuću, ali bizarna pogreška mu je osigurala hit: ‘Eh, nema tipke Delete’

Autor oglasa očito se malo pogubio dok je na fasadi ispisivao te famozne riječi koje privlače potencijalne kupce

Nije rijetkost da vlasnici koji žele prodati svoju kuću, na njoj obilježe kako je dotična na prodaju. Najčešće to bude kratka obavijest “Prodaje se”, ali čini se da neki imaju problema i te dvije riječi napisati kako Bog zapovijeda.

Danas je veliku pozornost privukla jedna trošna katnica u Dalmaciji, koja se, naime, “prdaje”. Da, dobro ste pročitali. Autor oglasa očito se malo pogubio dok je na fasadi bijelom bojom ispisivao te famozne riječi koje privlače potencijalne kupce. I tako rezultat njegova rada kaže: “Prdaje se”.

‘ČUVENA DALMATINSKA GOSTOLJUBIVOST’: Fotka s Makarske rivijere hit je na Fejsu; pogledajte što su mještani zatekli u moru

Traljavost našeg naroda

Netko od prolaznika nije mogao odoljeti da ne uslika ovaj nesvakidašnji prizor, a fotografija je, naravno, odmah osvanula na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, gdje upravo zabavlja hordu inspiriranih komentatora.

“Ma predaje se. Odustao od papira i gradnje”, “Tako i izgleda, kao natpis…”, “Nema tipke DELETE”, šale se pratitelji spomenute stranice, a jednomu čak uopće nije bilo do smijeha, već je pomirljivo zaključio: “Traljavost našeg naroda, ništa novo.”

Povratak na Net.hr