KAKVA GREŠKA

ŠTO BI MOGLO POĆI PO KRIVU? Htjela se pohvaliti zaručničkim prstenom, i to fotkom sa psom. Sada se sigurno kaje…

Djevojka je na teži način naučila da životinje mogu biti jako nepredvidive pa je požalila svoju odluku

Urnebesni video u kojem se jedna žena htjela pohvaliti svojim zaručničkim prstenom postao je viralan na Redditu.

Kao i većina ljudi danas, poželjela je sretnu vijest objaviti na društvenim mrežama pa je za tu potrebu ‘angažirala’ svog psa. Naredila mu je da sjedne ispred nje i stavila mu prsten na njušku. Vlasnica mu je cijelo vrijeme govorila da bude miran, a onda ga je muški glas s televizije zbunio.

DOPUSTITE DA VAM ULJEPŠAMO DAN: Morate pogledati reakciju ovog psa kad je za ručak dobio samo dva keksića

Naime, pas je mislio kako sada može pojesti ‘slasticu’ koju je dotad balansirao na nosu. U sekundi je prsten utrpao u usta i počeo ga žvakati. Uspaničena vlasnica u tom je trenutku okrenula kameru prema podu pa ne vidimo što se zatim dogodilo.

WCGW if I try to show off my new engagement ring? from Whatcouldgowrong

“Što bi mogli poći po krivu kada bih pokušala pokazati novi zaručnički prsten?”, napisala je u opisu snimke koja je nasmijala tisuće korisnika Reddita. Većina je u komentarima pisala da je to bila glupa odluka i da je trebala znati kako će pas reagirati, pogotovo ako je taj trik izvodila s hranom.

“Siguran sam da će upaliti trik u kojem će pas misliti da dobiva slasticu”, “Pas ima skup ukus”, “Neodgovorno ponašanje”, “Ova žena je jako glupa”, “Zašto je prsten stavila na njušku da pas pomisli da će dobiti slasticu?”, “Ovo je 100 posto krivica vlasnice”, pisali su korisnici.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr