OVO JE SVE

STARE GRUDNJAKE MOŽETE PRENAMIJENITI U ZAŠTITNE MASKE: Djevojke s velikim grudima zbijaju urnebesne šale na vlastiti račun

Ljudi se na sve moguće načine pokušavaju zaštititi od koronavirusa, ali pronađu i vremena za duhovite opaske

Krajem siječnja, Light TV objavio je video u kojem objašnjavaju kako prenamijeniti stare grudnjake i od njih napraviti zaštitnu masku za lice, piše Buzzfeed.

NEMA IH U LJEKARNI, ALI ZATO…: Maske prodaju i za 50 kn po komadu i još tvrde da štite od koronavirusa; Stručnjaci: ‘Neće vas spasiti’

Iako se radi o starom DIY triku, snimke su preplavile društvene mreže uslijed nekontroliranog širenja koronavirusa, budući da su maske gotovo svugdje rasprodane.

Masku možete načiniti tako što odrežete naramenice na grudnjaku i zalijepite ih ili zašijete kako bi vam pristajale oko ušiju.

VIŠE NAM NE PRIJETI NESTAŠICA ZAŠTITNIH MASKI: U Zagrebu ih proizvode 2500 dnevno, a mogu se oprati i ponovno koristiti

Nisu mislili na sve žene

Jedna je žena na Facebooku podijelila svoje iskustvo, a ta je objava u međuvremenu postala viralna.

“Na YouTubeu gledam ovu ženu koja je napravila zaštitnu masku od svog grudnjaka zbog koronavirusa pa sam odlučila to napraviti sa svojim starim grudnjacima. Ništa ne vidim i ne mogu disati”, napisala je uz urnebesne fotografije.

Naime, jedna strana grudnjaka prekrila joj je cijelo lice, a ubrzo su joj se javile druge djevojke koje su se našle u istoj situaciji.

“Dobro je znati da svakog dana šetam s dva svoja lica na prsima”, “Pro savjet: Koristite grudnjak kao zaštitnu masku protiv koronavirusa. U moj može stati sedam osoba”, poručile su tviterašice.

Povratak na Net.hr