U SVOM STILU

ŠPRAJC RAZVALIO KOMENTAROM NA MADOFFOVU SMRT: ‘Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre u zatvoru…’

‘Za kraj, u tuzi i boli, svim njegovim kolegama u Hrvatskoj, javljamo da je u 82. godini umro jedan od najvećih prevaranata u povijestI’

Bernard Madoff, osuđen zbog toga što je vodio najveću poznatu investicijsku prijevaru u povijesti, umro je u srijedu u američkom saveznom zatvoru gdje je služio 150 godina zatvora.

Na njegovu smrt u svom stilu se osvrnuo i Zoran Šprajc na kraju sinoćnjeg RTL Direkta.

“Za kraj, u tuzi i boli, svim njegovim kolegama u Hrvatskoj, javljamo da je u 82. godini u zatvorskoj bolnici u Sjevernoj Karolini umro jedan od najvećih prevaranata u povijesti, Bernie Madoff. Madoff je 2008. stvorio najveću Ponzijevu shemu ikad, u kojoj je novce izgubilo tisuće američkih investitora. Ukupno, pazite sad, 60 milijardi dolara”, rekao je Šprajc i nastavio:

“Madoff je osuđen na 150 godina zatvora, ponavljam 150 godina zatvora. Ova vijest ipak samo potvrđuje koliko je okrutan američki sustav. Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre u zatvoru, čak nećemo dozvoliti ni da završi u zatvoru, čime dokazujemo kako smo socijalno osjetljiva zemlja koja brine o ljudima u njihovim najtežim trenucima”, zaključio je Šprajc.

 

Povratak na Net.hr