DUGO JE I IZDRŽAO

SPOJ NA SLIJEPO IZ NOĆNE MORE: Pobjegao iz restorana kada je vidio račun, a sve zbog bizarnog poteza djevojke

Spoj je dogovorila mladićeva majka koja se zabrinula za njega jer je već neko vrijeme sam

Strani mediji bruje o bizarnom spoju na slijepo na kojem se Kineskinja pojavila s još 23 članova svoje obitelji kako bi provjerila je li mladić darežljiv, piše Daily Mail. Naravno, to nije rekla dečku s kojim se nalazila pa se romantični spoj pretvorio u pravu feštu.

Nepotrebno je spominjati kako njezina ideja nije dobro prošla. Naime, mladić (29) je pobjegao iz restorana kada je vidio račun u iznosu od 19.000 kuna.

NAMJERILI SE NA LUĐAKINJE: Dečki opisali najgore spojeve na kojima su bili – ‘Konobar ju je upozorio, a onda je krenuo šou…’

Kineski mediji pišu da je spoj na slijepo dogovorila majka 29-godišnjaka koja se zabrinula za njega jer je već neko vrijeme sam. Mladić je ponudio platiti večeru prije nego što se našao s djevojkom, misleći kako će jesti samo njih dvoje. Međutim, neugodno se iznenadio kada je ugledao da stiže s 23 članova obitelji.

Sve je bio test?

Djevojka je kasnije rekla medijima da je htjela testirati mladićevu darežljivost, odnosno je li spreman platiti večeru za 25 ljudi. Ona i njezina obitelj šokirali su se kada su shvatili da je 29-godišnjak pobjegao iz restorana kada je vidio račun.

Mladić je očito pao na testu darežljivosti jer je djevojka naposljetku platila račun. Kasnije su se dogovorili da će on ipak platiti svoj dio računa, dok će ostatak biti pokriti djevojka i njena rodbina.

Priča je izazvala burne reakcije na kineskim društvenim mrežama. “I ja bih pobjegao glavom bez obzira”, “Muškarac bi trebao platiti iz pristojnosti, ali dovući 23 ljudi je neprihvatljivo”, “Ako se sviđaju jedno drugome nakon spoja, onda bi tip trebao platiti. Ako ne, onda pola-pola”, “Obično žena dođe na spoj s jednom ili dvije prijateljice u slučaju da bude neugodno. Mi kao džentlmeni bi to trebali platiti, ali ako dođe sa sedmero ili osmero ljudi, onda se trebaš pokupiti. Tada nije iskrena”, pisali su korisnici.

Povratak na Net.hr