STVARNI HOROR

SNIMKA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI KAO NIKAD: Dječak okreće glavu za 180 stupnjeva kao u Egzorcistu

Na internetu se pojavila zastrašujuća video snimka djeteta koje uspije okrenuti svoju glavu za 180 stupnjeva, poput poznate scene iz Egzorcista.

Na snimci se vidi dječak od kojega su zatražili da izvede trik, što on poslušno i napravi, piše Mirror.

Egzorcist nije samo fikcija (VIDEO)

Obiteljska zabava

Počne tako što gleda ravno pred sebe, zatim malo razgiba mišiće te čvrsto sam sebe zgrabi za glavu. A odmah nakon toga okrene glavu za punih 180 stupnjeva, tako da je okrenut ravno unatrag.

Izgleda da je ovu grotesknu scenu snimio neki član obitelji koja se smije dok dječak priča s njima potpuno okrenute glave. Nakon što je par sekundi pozirao za kameru, dječak je ponovo okrenuo svoju glavu prema naprijed te se odjurio igrati s prijateljima. Video je originalno objavljen s naslovom na španjolskom, ali nije poznato gdje je snimljen.

Scena neodoljivo podsjeća na onu iz poznatog horor filma Egzorcist, a za kojeg se priča da se temelji na stvarnim događajima. U njemu se dijete počne neobično pomagati pa su roditelji prisiljeni potražiti liječničku pomoć. Lokalni svećenik tvrdi da je dijete opsjeo demon, a neprirodna vrtnja glave najpoznatija je scena filma.

Povratak na Net.hr