ADIO, PAMETI!

SNIMKA KOJA LEDI KRV: Bivša cura podmetnula mu je požar u autu. Iste sekunde je gorko zažalila…

Eksplodiralo joj je ravno u lice – ovo je teško i gledati

Prošloga tjedna na Twitteru se pojavila snimka na kojoj se vidi žena koja je pokušala zapaliti nečiji automobil, ali vrlo je brzo požalila zbog te odluke. Naime, nakon što je unutrašnjost vozila zalila benzinom i pustila vatru, dogodila se eksplozija, koja ju je doslovno odbacila. Preživjela je pukom srećom i u pognutome položaju odšetala u nepoznato.

TMZ javlja da je počiniteljica 26-godišnja Sydney Parham te da je uhićena u predgrađu Detroita. Američki The Sun piše kako je dotična postavila požar u vozilu svojega dečka nakon što je otkrila da joj je bio nevjeran.

‘MAJSTORI’ PARKIRANJA U HRVATSKOJ: Da, svi ovi biseri su snimljeni kod nas – i to u samo tjedan dana!

Razlozi poznati samo njoj

S druge strane, Detroit News piše da su svjedoci rekli vatrogascima i policiji kako žena sa snimka poznaje vlasnika vozila, ali da nije riječ o bivšoj djevojci ili ljubavnici, kako su neki pretpostavljali. Razlozi podmetanja požara zasad su poznati samo počiniteljici.

Vlasnik je izjavio kako poznaje Sydney, ali da oni nikad nisu bili u vezi. On i dalje navodno ne zna zašto mu je pokušala zapaliti automobil. Parham se nalazi u zatvoru i jamčevina joj iznosi 20.000 dolara.

Povratak na Net.hr