SMIJEH JE ZAJAMČEN

SLON SE NEVIĐENO NAPALIO: Njegova reakcija na prsatu djevojku u bikiniju totalni je hit, snimka baca pod stol

Odakle slonu poriv da navali na ženske grudi? Pa što je nevaljac mislio?

Lijepa i, dakako, prsata djevojka prišla je slonu, u namjeri da ga pomazi i fotografira se s njime. Nestašna životinja, s druge strane, nije gubila ni trenutka, već je svojom surlom počela ispipavati “teren” – ni manje ni više nego baš u predjelu prsnoga koša golišave ljepotice.

U prvome trenutku ni djevojci nije palo na pamet da se slon okomio na njezine grudi, ali već poslije nekoliko sekundi, postalo joj je jasno što mali namjerava te se počela panično braniti od njegovih sve agresivnijih “napada”.

KRDO PODIVLJALIH DEVA TERORIZIRA CIJELO SELO: ‘Ako ih pogledate u oči, počnu vas ganjati. Nekim ljudima su prekinule dotok plina i vode’

Video je hit

Odakle slonu poriv da pomazi ženske grudi? Je li mu to bio prvi put? Kako je došlo do toga njegova fetiša, ako ga možemo tako nazvati? Je li situacija, ustvari, sasvim bezazlena? Možda je slon pomislio da su u pitanju nekakve lopte pa se poželio poigrati njima i to je sve?

Ah, toliko pitanja… Ipak, ponekad bi trebalo ostaviti nedoumice po strani i jednostavno uživati u trenutku. Snimka koju dijele tviteraši iz regije traje samo 12 sekundi, da ne gubimo vrijeme, jel’?!

Povratak na Net.hr