banner

SNIMIO RAZVRATAN VIDEO

SJEĆATE LI SE TIPA KOJI JE OŽENIO SEKS LUTKU? E, pa ‘supruga’ mu se već pokvarila, a on je – prevario! Ovo morate vidjeti da biste vjerovali

Video prikazuje kako on leži u gaćama, milujući nešto što izgleda poput metalne maske, dok istovremeno ispušta neobične zvukove

Bodybuilder koji se oženio seksualnom lutkom, na Instagramu je objavio video u kojemu se vidi kako je “vara” s čudnim rebrastim predmetom dok je ona na popravku. Yuri Tolochko iz Kazahstana oženio je u studenome svoju silikonsku ljubav Margo, ali samo nekoliko dana prije Božića, ona je morala otići “liječniku” za seksualne lutke na popravak.

Objavivši uznemirujući video sa svojom novom “odabranicom”, Yuri je rekao: “Izgleda da imam novu strast.” Video prikazuje kako on leži u gaćama, milujući nešto što izgleda poput metalne maske, dok istovremeno ispušta neobične zvukove.

Jedan od njegovih 100.000 pratitelja komentirao je: “Hej! Varaš li ti to svoju ženu?!”, na što mu je Yuri odgovorio: “Možda” pa dodao: “Ne mogu izdržati dok je ona u bolnici.”

Sirotica je razvila ‘kompleks’

Par se vjenčao u studenome, nakon što su prvi put trebali izreći sudbonosno “da” u ožujku, ali pandemija koronavirusa poremetila im je planove – kao što je to učinila i brojnim drugim, hm, ljudskim parovima.

Konačno, vjenčanje se dogodilo potkraj godine uz nazočne desetke gostiju. Govoreći tada za Daily Star, Yuri je rekao: “Slomljena je. Sada je na popravku. U drugome je gradu. Kada se oporavi, to će biti dar za oboje.”

Još 2019. lokalni su mediji izvijestili da je Tolochko bio u vezi s Margo osam mjeseci prije nego što ju je zaprosio. Nakon što je izašao u javnost sa svojom silikonskom partnericom, izjavio je da joj je platio plastičnu operaciju jer je razvila “kompleks”.

BODYBUILDER OŽENIO LUTKU ZA SEKS: U vezi su 18 mjeseci, pogledajte ovu bizarnu ceremoniju

U pravoj klinici s pravim liječnicima

Tolochko je ispričao kako je Margo zapravo odveo u kliniku kako bi obavila neki zahvat. To je morao biti neobičan dan za kirurge koji tamo rade. U to je vrijeme rekao: “Kada sam svijetu pokazao njezinu fotografiju, bilo je puno kritika i ona je počela razvijati kompleks pa smo se odlučili na plastičnu operaciju.”

“Mnogo se promijenila. U početku je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se naviknuo. Bilo je to u pravoj klinici s pravim liječnicima”, dodao je Yuri. Prvo je operirana, sada je na servisu… Ta sirotica baš nema sreće…

Tolochko je ranije tvrdio da je Margo radila kao konobarica u lokalnome baru. Rekao je: “Ne može sama hodati; treba joj pomoć. Margo ne zna kuhati, ali voli gruzijsku kuhinju. Njezino omiljeno jelo je ‘khinkali’.”

Povratak na Net.hr