ŠTO JE POD KREVETOM?

SERIJA JEZIVIH VIDEA IZBEZUMILA DRUŠTVENE MREŽE: Paranormalna aktivnost ili dječja igra?

Komentatori su uvjereni da djevojčica nije sama od sebe počela dozivati mamu ako je dobrovoljno otpuzala pod krevet

Imate li i vi svoju priču s duhovima? Možda ste ih dozvali pomoću Ouija ploče, možda se televizor upalio kada niste bili ni blizu daljinskog upravljača, a možda ste čuli šapat koji nije ispustio član vaše obitelji.

Ove se situacije obično događaju kada smo mlađi i sami, što kasnije obično postane priča u koju vam nitko neće povjerovati. No, jedan je otac uhvatio poprilično jezivi trenutak na snimci.

Josh Dean na TikToku podijelio je video koji je izbezumio milijune korisnika. Naime, njegova malena kći sišla je sa svoga kreveta, legla na pod i povirila ispod. Uskoro se počela pomicati ispod kreveta, no ne vlastitim puzanjem, već se čini kao da ju nešto vuče tamo. Potom je zabrinuto počela dozivati mamu i plakati, što je potaknulo još više sumnji da nije svojevoljno išla pod krevet.

Video isječak pregledan je gotovo sedam milijuna puta, a korisnici su uvjereni da su u sve upletene neke paranormalne sile.

@joshdean0222

#fyp#paranormal#needanswers#wtf

♬ original sound – Josh Dean

“Nema šanse da je bila uplašena i dozivala mamu dok je svojevoljno puzala pod krevet”, “Definitivno ju nešto vuče”, “Ovo je zastrašujuće. Otiđi u obližnju crkvu i pitaj za svetu vodicu. Blagoslovi sobu ili čak cijelu kuću”, “Ja bih spavala s njom u sobi. Vidi je li samo ona meta. Ako je, iselite se”, “Molim te, neka stalno bude uz vas. Ovo ne može biti sigurno. Slušajte ju”, “Iselite se odmah”, neki su od komentara.

Neki su bili skeptičniji i pisali kako je djevojčica vjerojatno otpuzala pod krevet u potrazi za igračkom, no kada nije znala kako izaći, uzrujala se. No, Josh je snimio drugi video u kojem je pokazao da nikakva igračka nije bila ispod kreveta.

Otac je kasnije objavio video u kojem se jasno čuje glas koji je njegovoj kćeri rekao: “Lezi”, a djevojčica ga je poslušala.

@joshdean0222

#fyp#paranormal

♬ original sound – Josh Dean

Kao da to nije bilo dovoljno, Josh i njegova žena objasnili su i da se njegov mobitel isključuje i blokira kada pokušava snimati ispod kreveta.

@joshdean0222

fyp@sarahanne2

♬ original sound – Josh Dean

Povratak na Net.hr