Play ponuda

Seks u avionu ozbiljna je prijetnja sigurnosti!?

shimmer fallback

Jedna mala aviokompanija ponudila je posebne aranžmane parovima kako bi im omogućila da postanu članovi kluba Mile High.

3.1.2011.
14:25
Play ponuda

Kompanija koja je putnicima nudila mogućnost seksa u avionu u romantičnoj atmosferi morat će ukinuti ovu iznimno popularnu uslugu.

Iako su parovi bili zainteresirani za letove u trajanju od sat i pol, za vrijeme kojih su u potpuno praznom zrakoplovu mogli uživati u seksu u dvoje ili troje, maloj britanskoj aviokompaniji oduzeta je dozvola za organiziranje ovakvih 'izleta'.

Posljednje dvije godine malena Cessna sa 'spavaćom sobom' odvojenom od kokpita redovito je polijetala s aerodroma u Gloucestershireu, a za cijenu od 640 funti putnici bi dobili i potvrdu koja dokazuje da su postali članovi kluba Mile High, točnije da su se seksali u avionu.

No, agencija za sigurnost zračnog prometa Civil Aviation Authority (CAA) ukinula im je dozvolu za organiziranje ovakvih letova iz sigurnosnih razloga.

Mike Crisp, osnivač kompanije koja organizira seksi letove, smatra da mu je dozvola ukinuta jer se nekome iz agencije ne sviđa što se ljudi seksaju u avionima, dok CAA tvrdi da "stenjanje parova ometa pilota" u upravljanju avionom.

Play ponuda
Play ponuda