banner

Nije znao

SEKS NA RADNOM MJESTU: Sigurnosne kamere ih snimile kako isprobavaju baš sav namještaj

Žena iz SAD-a ostala je šokirana kad je na sigurnosnim kamerama vidjela čovjeka kojem je povjerila svoju mačku na čuvanje kako se seksa po cijelom njezinom stanu.

Audrey Yang otišla je na godišnji odmor u Australiju sa svojim suprugom. Na ljetovanju je bila 19 dana pa je trebala nekog da joj pričuva mačku Mjau Mjau.

Audrey je za taj posao zadužila kompaniju Pet Parade koja se specijalizira za takve usluge. Kompanija je slovila kao pouzdana pa Audrey nije imala razloga za brigu.

Ahmet Ozturk, jedan od suvlasnika, dolazio je svakoga dana u tri sata do njezina doma i zbrinuo mačku, no jednog je dana sa sobom doveo i pratnju.

Audrey je bila šokirana kad je na kamerama vidjela da Ahmet i žena koju je doveo sa sobom vode ljubav po cijelom stanu. Odmah ga je pokušala kontaktirati na mobitel, no kako se nije javljao, dojavila je svojoj prijateljici da ode do stana.

Njezina prijateljica zatekla ih je na djelu i potjerala, a Ahmet se kasnije ispričao vlasnici, kojoj je platio čišćenje stana. Ahmet je čak stao i pred kamere kako bi se ispričao i javno te napomenuo kako je to prvi put da je tako nešto napravio te da ne misli više ponoviti seks na radnom mjestu.

Reportažu i razgovor s napaljenim čuvarom životinja možete pogledati ovdje:

Povratak na Net.hr