banner

ODUŠEVILA TISUĆE LJUDI

SCENA IZ ‘VEČERE ZA 5’ POSTALA HIT NA SLAVORUMU: ‘Toliko skrivenih slavenskih dragulja na ovoj fotografiji, obožavam ju’

‘Ova fotografija ima apsolutno sve’, zaključili su pratitelji popularne stranice

Popularna Facebook stranica Slavorum objavila je fotku iz RTL-ove emisije ‘Večera za 5 na selu’. Radi se o prošlotjednoj epizodi iz istarskog tjedna, a prikazan je pobjednik Mladen Vidulin iz mjesta Červari.

Ono što je zaokupilo pažnju administratora stranice je LCD televizija s neizostavnim slavenskim detaljem – čipkom preko gornjeg dijela ekrana.

Fotku je dosad lajkalo više od 7.000 ljudi, a mnogi su u komentarima iznijeli još neke urnebesne detalje. Neke je Vidulin podsjetio na ‘posljednjeg europskog diktatora’, bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka.

“Ovo je isto klasik – oštećenje na posudi zbog čestog korištenja”, “U pauzi od diktature”, “Lukašenko voli kuhati”, “Ok, ali zašto je tv na sredini kuhinje?”, “Je li ovo njemačka posuda ili njemački šljem?”, “Što duže gledaš u fotku, to više stvari primjećuješ. Npr., posuda koju koristi je starinska posuda za mokrenje”, “I poslijeratna kuhinjska garnitura koju su svi imali”, “Toliko skrivenih slavenskih dragulja na ovoj fotografiji, obožavam je”, samo su neki od komentara.

“Ova fotografija ima apsolutno sve”, zaključila je jedna pratiteljica Slavoruma i moramo se složiti s njom.

Povratak na Net.hr