KAKO JE ZAO

SADA SI DOBILA SVOJE: Frajer se osvećuje mački jer ga noću budi mijaukanjem

Ovom tipu je dozlogrdilo mijaukanje njegove mačke usred noći pa joj je odlučio pokazati kako je to dok slatko zadrijemaš, a onda netko počne ispuštati grozne zvukove.

U videu koji je objavio na Facebooku, Nicholas Tecosky iz Atlante snima svoju mačku, Italicsa, koja spava na krevetu. Tecosky se približava, šulja se i odjednom počne glasno mijaukati.

Mačka se u prvom trenutku zaista prepala, ali nije isukala svoje kandže jer već u sljedećem joj se na licu pojavio onaj izraz koji govori: “Samo ti daj, zlotvore. Uskoro će pasti mrak i znamo tko će u krevet”.

“Četiri noći za redom me probudio”, piše Tecosky na Facebooku, koji ima dvije mačke i za Italicsa kaže da je “slatka i nježna”.

Reakcije na video kreću se od urnebesnih do ozbiljnih kritika.

“Ali, ozbiljno, čovječe, ti si odlučio imati mačku. Ili, bolje rečeno, dopustio si mački da te posjeduje”, piše jedan komentator.

“Čovječe. Ti se ozbiljno želiš osvetiti mački?”, pita se drugi.

Tecosky odlučio snimiti još jedan video s Italicsom, kako bi se gledatelji uvjerili da se mačka oporavila od šoka.

“U slučaju da se pitate o dobrobiti ove mačke – fizičkoj, mentalnoj ili čak emocionalnoj – nije se pomijenilo od kad sam mijaukao na njega”, kaže Tecosky.

Kao što je slučaj s većinom vlasnika mačka, Tecosky je možda dobio ovu bitku, ali rat će sigurno izgubiti. Sam je objavio još jedan video koji ide u prilog ovoj tvrdnji.

 

 

Povratak na Net.hr