IMPRESIVNA DRESURA

SA PSIMA TREBA ZNATI KOMUNICIRATI, A ON JE U TOME MAJSTOR: Zadivit će vas njegov stav, način na koji ih pretvara u anđele čuvare

‘Svi psi su rođeni sa sposobnošću da izvrše bilo koji zadatak koji želimo, moramo samo pronaći način da učinkovito komuniciramo ono što želimo na način koji oni razumiju’, tvrdi

Teksašanin Stan Smith II. već šestu godinu zaredom profesionalno dresira pse, a snimke s društvenih mreža govore da je za taj posao nevjerojatno darovit.

Buster je savršeni zaštitnik

Njegov završni rad s Busterom upravo je postao viralni hit uz pet milijuna pregleda, a tog predivnog psa odgojio je da postane tjelohranitelj svoje vlasnice.

I doista, Buster je danas savršeni zaštitnik, izuzetno oprezan i poslušan, a korisnike društvenih mreža oduševila su i načela po kojima Smith pristupa svojim učenicima.

MILIJUNI SE DIVE NJEZINU NOVOME LICU, KIRURZI SU STVARNO NAPRAVILI REMEK-DJELO Preobrazba ove djevojke ostavit će vas bez riječi

“Svaki pas ima svoj način prihvaćanja informacija koje mu pokušavamo priopćiti. Neki psi vole slastice, neki su ludi za loptom, a drugi samo trebaju jedno pošteno češkanje po trbuhu i pohvalu. No, svi psi su rođeni sa sposobnošću da izvrše bilo koji zadatak koji želimo, samo moramo pronaći način da učinkovito komuniciramo ono što želimo na način koji oni razumiju.

Vjeruje samo u pozitivne metode

Vjerujem u nagrađivanje pozitivnog i korekciju negativnog ponašanja. Tijekom treninga ne koristim ogrlice, pogotovo ne električne, i važno mi je da psi uče na pozitivan način, tako da budu sretni i  uzbuđeni što rade uz vas”, stoji na njegovoj stranici.

@iamstan90

Buster is nice!! #workingdog #ironsharpk9

♬ Watch Yo Homie – Lil Durk

 

Povratak na Net.hr