VIRALNI VIDEO

RUS SPALIO MERCEDES VRIJEDAN 170.000 $: Pazite zbog čega je poludio i napravio spektakl za 13 milijuna pregleda

Iako je auto u posljednjih deset mjeseci prešao samo 15.000 kilometara, navodno je stalno bio na popravku

Popularni ruski vlogger Mikhail Litvin nedavno je zapalio svoj skupocjeni Mercedes jer su mu dozlogrdili stalni kvarovi, piše Oddity Central.

Auto je kupio je u prosincu prošle godine za 170.000 dolara. Za taj novac očekivao je savršene performanse i izdržljivost, no Litvin tvrdi kako to nije bio slučaj. Iako je s Mercedesom u posljednjih deset mjeseci prešao samo 15.000 kilometara, stalno je bio na popravku.

Zbog svega toga, ali i zbog proizvođačevog neprihvaćanja krivnje, ruski vlogger odlučio je riješiti stvari na svoj način – spaljivanjem automobila.

Kako pišu ruski mediji, njegov je auto bio na popravku četiri puta otkad ga je kupio, dok je Mercedes nevoljko prihvatio platiti troškove popravka. Navodno su mu na kraju vratili automobil bez da su ga doista i popravili. Vlogger tvrdi da je zbog toga odvezao auto prijatelju mehaničaru, da bi saznao kako Mercedes za popravak nije koristio originalne dijelove.

Dozlogrdilo mu je trošenje novca na skupocjene popravke na novom autu pa ga se odlučio riješiti na bombastičan način. Početkom listopada dovezao je vozilo na čistinu, polio ga benzinom i zapalio uz zvukove dramatične ruske glazbe. Naposljetku se odvezao u starom automobilu kojega je čak trebalo pogurati da se pokrene.

Video spaljivanja skupocjenog Mercedesa postao je viralan s više od 13 milijuna pregleda. Mnogi se pitaju je li vlogger morao biti tako dramatičan jer je mogao samo prodati auto i pokriti sve gubitke.

Povratak na Net.hr