KORISNICI ODUŠEVLJENI

RUBLJE OSJEČANKE HIT NA INTERNETU: Sigurno niste vidjeli ovakvo sušenje donjeg veša: ‘Savršeno!’

Sonjina fotka sušenja veša posebna je zbog načina kako je rublje na sušilici posloženo

U Facebook grupi “RecenziRaj” je Osječanka Sonja Šantar objavila fotografiju sušenja donjeg rublja koja je postala pravi hit.

Naime, u manje od dva dana fotka je skupila preko 12.500 lajkova te preko 2.000 komentara. Sonjina fotka posebna je zbog načina kako je rublje na sušilici posloženo, piše SiB.hr. Sudeći po komentarima, ovakav način slaganja rublja savršen je većini.

“Dakle, je me rodila, odgojila, ali nikad neću uspjeti ovako složiti veš. To se zove opuštanje vijuga. Majka oduvijek donje rublje slaže ovako i nikada ga ne pegla. Dida Šimun (103 godine doživio – imao iskustva čovjek) joj je rekao da zrakom svašta dolazi na tkaninu i da donje rublje nikada ne suši vani.

Kvačice uvijek stavlja u ovaj položaj jer time ne ostaje njihov trag na potkošuljama. Ostalo rublje dobro rastrese i ravno slaže na štrik i glača ga nakon sušenja zbog ljepote. Uvijek slaže majicu uz majicu, hlače uz hlače, iste ili slične boje. Štipaljke ima u istoj boji za svaku robu”, napisala je Sonja pa podijelila tajne metode slaganja rublja svoje majke.

Povratak na Net.hr