KAD SU JE PRIJE SNIMILI?!

PROVEZLA SE NA BICIKLU I ‘USLIKALA’ POLA GRADA; Vrući prizor nije promaknuo oštrom oku Hrvata: ‘Prvi vjesnik proljeća’

Kao naručena, nepoznata dama je znatiželjne prolaznike počastila pogledom na svoje tangice koje joj izviruju iz hlača

U školi su nas učili da su vjesnici proljeća visibaba, ljubičica, šafran, jaglac i ini cvjetovi. Vjerojatno ste čuli i onu foru s Bosancem na mješalici, ali duhoviti korisnik Facebooka sada nam je ukazao na još jedan – a možete ga uočiti ako promatrate žene na biciklima (i pritom imate vrašku sreću).

Jedan takav detektiv snimio je uistinu rijedak fenomen – ravno iz grmlja. Kao naručena, dama se lagano provezla na biciklu ispred njegovih očiju, a pritom je znatiželjne prolaznike počastila pogledom na svoje tangice koje joj izviruju iz hlača.

NAJSEKSI BAKA NA SVIJETU OPET PUNI NASLOVNICE: Počastila je za svoj 50. rođendan – ali fotkama u prozirnom rublju

Ma, tko bi se bunio na ovo…

“Prvi vjesnik proljeća…”, šaljivo je utvrdio administrator Facebook stranice Prometne zgode i nezgode – očito aludirajući na taj oku ugodan prizor u prometu. Video je izazvao različite reakcije, a neke je čak uspio i uznemiriti.

“Sirota cura. Nema para za veće hlače i gaće”, “I onda kad joj se jajnici objese do lanca od bicikla, ajmo na liječenje”, “evo treniga za nogu”, “vidi je, nema ni za alavija gaće kupit”, “još i prigodan zvuk na kraju”, samo su neki od komentara ispod objave.

Povratak na Net.hr