Izjasnite se

PROMETNA NESREĆA PODIJELILA INTERNET: Jedni tvrde da su krivi vozači, drugi da su krivi majstori. Na čijoj ste vi strani?

Na internetu je osvanula snimka majstora koji svojim vozilom blokiraju cijelu prometnu traku na skliskoj cesti, ostavljajući svega četiri čunja kao upozorenje nadolazećim vozačima.

Kako je cesta bila skliska, a vozilo parkirano neposredno nakon uzbrdice pa nije bilo vodljivo nadolazećim vozačima, došlo je do nekoliko prometnih nesreća. Video je objavljen kako bi upozorio na navodno nepropisno ponašanje majstora, koji su tvrdili da nisu dužni dodatno upozoriti vozače.

Internetska publika vrlo je brzo stala na stranu snimatelja koji je dugo snimao majstore i govorio im da postave još znakova upozorenja, no ubrzo se struja okrenula i pojavili su se oni koji su se pitali zašto nije zvao policiju ako je mislio da majstori postupaju protuzakonito te da su zapravo krivi neoprezni vozači koji su vozili prebrzo po skliskim cestama.

Tu je i treća strana koja misli da su baš svi sa snimke dobili što su tražili jer su i majstori i snimatelj i neoprezni vozači podjednako iritantni. U nastavku pogledajte video pa se svakako izjasnite na čijoj ste vi strani:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr