'NE VARAJTE KAO MOJA ŽENA'

PROFESOR POSLAO STUDENTIMA URNEBESNI MAIL I POSTAO SENZACIJA: ‘Upucan sam, imam covid i usred sam gadne rastave’

Dok neki smatraju da je profesor neprofesionalan, drugi su ga obranili i čestitali mu na iskrenosti

Obavijest koju je jedan profesor poslao studentima postala je viralna zbog bizarnih razloga koje je naveo za odgodu ispita.

“Nažalost, morat ću odgoditi ispit i otkazati predavanje u četvrtak. Protivno mojim željama, upucan sam i završio sam na hitnoj. Također sam dobio covid-19 i usred sam kaotičnog razvoda. Konzultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati u ponedjeljak i srijedu. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedjeljka”, napisao je profesor Wilson.

PROFESOR U EMISIJI GOVORIO O PSIMA I COVIDU, ALI SVI SU GLEDALI U NJEGOVO MEĐUNOŽJE: ‘Wow, ove hlače su jako uske’

Društvenim mrežama ubrzo je počeo kružiti i njegov novi mail.

“Izgleda da je moj zadnji mail postao viralan. Hvala vam na obavijesti. Srećom, moja ozljeda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog covida. Ispit se i dalje održava u ponedjeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Sretno svima”, poručio je studentima.

Mailove je na Twitteru podijelio jedan od Wilsonovih studenata. Prva je objava skupila oko 814.000 lajkova i više od 3000 komentara.

“Učiteljica sam i mislim da je ovo neprofesionalno. Postoji granica između prisnosti i otkrivanja previše detalja”, “Pitam se imaju li rastava i ranjavanje ikakve veze jedno s drugim”, “Je li ovo pjesmica o 2020.?”, “Zvuči mi kao britanski profesor”, “Ovaj tip prolazi kroz težak tjedan”, “Profesor je prošao kroz cijelu 2020. u jednom tjednu”, pisali su tviteraši.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr