Konačno razotkriven

PRLJAVI, POKVARENI VARALICA: Prevarena žena mu došla na radno mjesto i osvetila se za nevjeru

Žena koja je otkrila da ju muškarac s kojim je dvoje godine vara odlučila se javno osvetiti i došla na njegovo radno mjesto.

Žena iz Velike Britanije na Facebooku je objavila snimku osvete koju je priredila svojem dečku nakon što je saznala da je vara pune dvije godine, otkako su u vezi. Ne samo da ju je varao već se pravio da je obiteljski čovjek i zbližio s njezinom kćeri.

No, kada je povrijeđena žena shvatila daje vara, skupila je sve njegove stvari u vreće za smeće i donijela mu ih na posao. Kako radi na blagajni velike trgovine Sainsbury, njegovoj sramoti posvjedočili su mnogi kupci koji se spremaju za blagdane.

Žena ga je nazvala varalicom i pohvalila da je stvarno vješt u laganju te mu donijela sve stvari, uključujući i ugovor za posao, kartice i ostale predmete koje je ostavio kod nje.

Cijelo sučeljavanje je i snimila te snimku objavila na Facebooku uz tekst: ‘Ne sramim se reći da me varao skoro 2 godine. Zašto bih se sramila, ja sam snažna žena i neću dopustiti da me to povrijedi. Prevario e mene, moju obitelji i prijatelje… glumio je vrlo uvjerljivo i očuha. Vodio je dvostruki život i varao me, a onda plakao poput kuje kada sam ga razotkrila. On je budala. Igrao je VRLO uvjerljivu igru, hajdemo ga proslaviti kako bi se mogao nakloniti publici’.

Povratak na Net.hr