Play ponuda

OČI ŠIROM ZATVORENE / Privatni i elitni seks klub otkrio što se odvija unutar njegovih zidova, samo članarina košta 47 tisuća eura!

Zabave se organiziraju jedanput mjesečno, a članovima kluba, bez obzira jesu li samci ili u braku, pružaju mogućnost da se prepuste gotovo svim svojim seksualnim fantazijama

9.3.2023.
13:25

Elitni seks klub naziva "Snctm" za veliku većinu običnih smrtnika ostat će tek puka fantazija. I ne samo zato što godišnja članarina iznosi vrtoglavih 47,200 eura, već i stoga se u taj krug izuzetno teško upada.

Najveće šanse imaju oni kandidati koje "Vijeće" ocijeni kao dovoljno atraktivne i elitne, što, između ostalog, znači da se u obzir uzima njihova "neto težina" i koliko su ti ljudi utjecajni u krugovima u kojima se kreću.

Drugim riječima, nije samo do novaca već je i do ugleda kandidata iako, piše portal Lad Bible, postoje i iznimke koje se uglavnom odnose na djevojke.

Naime, ako vijeće naziva 'Dominus' procijeni da neka cura zadovoljava potrebne standarde, da je dovoljno elegantna i intrigantna, i ona može prisustvovati zabavama bez plaćanja.

Privatne zabave se organiziraju jedanput mjesečno, a članovima kluba, bez obzira jesu li samci ili u braku, pružaju mogućnost da se prepuste gotovo svim svojim seksualnim fantazijama, otkrila je za Daily Star Inka Nevala, kreativna direktorica "Snctm" kluba.

Od gostiju se očekuje da dođu u elegantnim izdanjima, u smokinzima i večernjim toaletama, a svima im je izričito zabranjeno da uz sebe imaju mobitele ili bilo kakve druge uređaje koji bi mogli dokumentirati tko se s kime i kako "prasnuo".

Postoji još jedno izuzetno važno pravilo, a kaže da nema čak ni usputnog dodirivanja ako ne postoji obostrani pristanak! Tko se o to pravilo ogriješi, odmah leti na ulicu, a usto slijedi i zabrana ponovnog dolaska.

Nadalje, od gostiju se ujedno očekuje da ne uživaju u alkoholu ili drogama, a obavezne su i maske na licima, u prvom redu zato kako bi identitet člana ostao nepoznat drugim gostima.

"Naše važno pravilo je povjerljivost, odnosno diskrecija", potvrdila je za Daily Star osoba bliska klubu i dodala: "Od naših gostiju očekujemo da se ponašaju dostojanstveno i s poštovanjem.

Klub inače djeluje na nekoliko lokacija, a na svojim stranicama ističe prikaze iz New Yorka, Los Angelesa, Moskve, Kijeva...

---

---