ŠTO SE DOGODILO?

PREJAKI ZAGRLJAJ? Pokrenuta istraga nakon misteriozne smrti stručnjaka za zmije, pored tijela pronađen piton

Iskusni stručnjak za zmije pronađen je mrtav u svojoj spavaćoj sobi sdamo nekoliko metara od svog ljubimca pitona koji je pobjegao iz svog kaveza.

Ljubitelj životinja Dan Brandon (31) pretrpio je “ozbiljne ozlijede” od kojih je i umro u svome domu u engleskom Hampshireu, gdje je živio sa svojim roditeljima i brojnim egzotičnim ljubimcima, piše Daily Mail.

Volio zmije

Njegove fotografije s profila društvenih medija prikazuju ga sa svojim ljubimcima, uključujući i jednog ogromnog burmanskog pitona koji mu je često omotan oko tijela.

Poznato je da su pitoni i ranije ubijali ljude.

“Tek se treba istražiti da li je zmija sudjelovala u smrti. Trenutačno se istražuje radi li se o prirodnoj smrti”, neimenovani izvor izjavio je medijima.

“Istražitelji čekaju potpune toksikološke rezultate obdikcije. O tim rezultatima ovisi hoće li se otvoriti istraga.

Brandon nije skrivao svoju oduševljenost zmijamaFoto: Facebook

Smrt za sada ipak nije sumnjiva

Glasnogovornik hampshirske policije izjavio je kako je 31-godišnji čovjek zadobio ozbiljne ozljede te je na mjestu preminuo.

“Trenutno ne tretiramo ovu smrt kao sumnjivu”, rekao je.

STRAVA U INDONEZIJI: Prijavljen nestanak 25-godišnjaka, pronašli ga u utrobi 7-metarskog pitona

Preminuli se nije bojao bliskog kontakta s opasnim gmazovimaFoto: Facebook

Unatoč tome što je zatečena u blizini vlasnokovog tijela, prijatelj preminulog smatra kako zmija nema veze s njegovom smrću.

No poznato je kako pitoni mogu biti smrtonosni. Tako je ranije ove godine jedan ubio čovjeka u Indoneziji, dok su dva dječaka ubijena u Kanadi nakon što je jedan pobjegao iz trgovine kućnim ljubimcima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr