KOLIKO ONA IMA GODINA?!

‘POSEKSATI SE, DVA PUTA PO**ŠITI, IZBITI SE OD CUGE I TRAVE’ Lista ljetnih želja tinejdžerice podijelila Twitter

‘Poseksati se, 17 puta se izbiti od cuge, dva puta pružiti seks’, samo su neke od planova za ljeto nepoznate tinejdžerke.

Prijateljica twitterašice @scorpiosars u svlačionici je pronašla popis želja neke djevojke.  Sjedne strane planira stvari koje su primjerene djevojčicama, primjerice: ‘Pojesti šećernu vatu, prodavati limunadi, maziti žirafu, velika borba vodenim balonima, zavezati poruku na bol i pustiti da odleti, a druge strane neke prilično odrasle.

Tako se na viralnom bucketlistu za ljeto 2017. našlo i ‘biti pijana cijelo vrijeme’, poseksati se, dva puta pružiti oralni seks, 17 puta se izbiti od alkohola i trave, otići na zabavu, cuciflek (ljubavni ugriz) na grudima…

Poruka je ubrzo postala viralna , a jedna od stvari koja prilično zaokuplja tviteraše je njena dob. Neki nagađaju kako ima 17, zbog važnosti broja 17 na njenon popisu, drugi tvrde da je mlađa – prije svega zbog stvari poput šećerne vate i ljubavnog ugriza na grudima. Isto tako, interenet je podijeljen na one koje osuđuju djevojku, dok ima onih koji osuđuju one koji su poruku objavili jer narušavaju njenu intimu.

Povratak na Net.hr