IZ SKANDALA U SKANDAL / Sve popularnija mlada pjevačica dopustila obožavateljici da je oralno zadovoljava tijekom nastupa

Image

Mc Pipokinha djevojci je na užitku zahvalila poljupcem

15.3.2023.
14:54

A što se kontroverzi tiče, izgleda da 21-godišnja brazilska pjevačica umjetničkog imena Mc Pipokinha želi preuzeti titulu kraljice u toj konkurenciji.

Naime, djevojka je 5. ožujka dopustila nekoj obožavateljici da se gola popne na pozornicu i oralno je zadovoljava tijekom nastupa.

Snimke tog vatrenog trenutka i dalje kruže Twitterom, o njima su se raspisali brojni svjetski mediji, što i ne čudi toliko budući da Mc Pipokinha postaje sve važnije ime na sceni.

Dokazuje to i podatak da djevojku u ovom trenutku prati preko tri milijuna ljudi na Instagramu, na platformi na kojoj se hvali nastupima u punim klubovima i dvoranama.

Image
NORMA(BEL) /

Konobaricu prisilili da prekrije seksi guzu, sad je iz inata objavila takav video da će neki osjetiti aritmiju srca

Image
NORMA(BEL) /

Konobaricu prisilili da prekrije seksi guzu, sad je iz inata objavila takav video da će neki osjetiti aritmiju srca

Mc Pipokinha djevojci je na užitku zahvalila poljupcem, a tamošnji mediji još uvijek pokušavaju odgonetnuti je li u pitanju bio unaprijed dogovoreni akt kako bi pjevačica skrenula pažnju na to da ima i profil na OnlyFansu.

A kada smo već na temi, Pipokinha je neki dan na toj platformi objavila snimku zbog koje bi mogla završiti u velikim problemima sa zakonom, trenutak kada je mački dopustila da joj licka grudi.

Predstavnik civilne policije države Paraná zapis je nazvao "zlostavljanjem životinja" i ideju nazvao gnusnom.

"Mora za to odgovarati. Tražim nultu toleranciju prema onima koji prakticiraju zoofiliju", izjavio je šef tamošnje policije.

---

---