Play ponuda

Policajac joj ukrao gole fotke s mobitela, pa se pravio da je ne zna

shimmer fallback

Žena s Long Islanda tuži njujoršku policiju nakon što joj je njihov zaposlenik prilikom uhićenja ukrao gole fotografije i erotske videosnimke s mobitela.

23.7.2013.
15:13
Play ponuda

Atraktivna 27-godišnja Pamela Held uhićena je nakon što je policija u njenom automobilu pronašla tablete za koje nije imala recept.

Kako bi dokazala policiji gdje je provela noć, izvadila je mobitel, ukucala sigurnosni pin i pokazala da je večer provela s prijateljem. Nakon toga joj je policajac Sean Christian oduzeo mobitel i otišao u drugu prostoriju.

Nakon što je puštena uz opomenu, vraćen joj je mobitel, no primijetila je da su neke fotografije i videosnimke, koje su bile namijenjene samo njenom dečku, proslijeđene na njoj nepoznat broj.

Uz pomoć privatnog istražitelja i odvjetnika, otkrila je da se radi o Christianovom mobitelu. Optuženi policajac tvrdio je da nikad nije sreo Held niti da je radio u policijskoj stanici u koju je bila dovedena nakon uhićenja. No, oštećena strana je u posjedu snimke telefonskog razgovora u trajanju od 50 minuta u kojoj policajac flertuje s Held i referira se na njen posjet policijskoj postaji.

Osim Held, razgovor je zabilježio i ured za unutarnje poslove njujorške policije. Held najviše zabrinjava to što bi 20 fotografija i pet videosnimki možda moglo završiti na internetu, javlja nydailynews.com.

Play ponuda
Play ponuda