URNEBESAN 'FAIL'

POKUŠAO IZVESTI VIRALNI IZAZOV I SPEKTAKULARNO SE OBRUKAO: ‘Ne znam… Da plačem ili da se smijem?’

Mladić je nasmijao korisnike TikToka do suza kada se okušao u viralnom izazovu koji je pošao po krivu

Corey (24) htio se okušati u posljednjem izazovu koji je osvojio TikTokere, no njegov je pokušaj završio poprilično neslavno.

U izazovu je potrebno staviti tešku deku na glavu i pokušati ostati na nogama. No, dok je Corey stavljao deku na glavu, njegov ujak izašao je iz podruma i ostavio otvorena vrata. Možete pretpostaviti u kojem smjeru ova priča ide.

ZLATNA MLADEŽ PONOVNO ŠOKIRA: Zbog novog bolesnog trenda zubari na nogama: ‘Sad je stvarno dosta, uništit ćete zube!’

Nakon što je bacio deku na glavu, od njezine je težine oteturao unatrag, da bi naposljetku odletio niz stepenice.

“Što si, kvragu, napravio?”, upitao ga je zabrinuti ujak.

@coreythebagel

I was doing the weighted blanket thing and didn’t hear my uncle come upstairs 😭 #foryou #foryoupage #lsw #pettips #fail #funny #trend #viral #fyp

♬ Love Songs – Bonus – Kaash Paige

Urnebesni ‘fail’ dosad je skupio 8.4 milijuna lajkova. “Ne znam dal’ da plačem ili da se smijem”, “Evo kako slomiti svaku kost u tijelu”, “U suzama sam”, “Ujakova reakcija je sve”, “Mene je najviše nasmijao ujak koji ti nije ni pokušao pomoći ili pitati te jesi li u redu”, samo su neki od komentara.

OSTAVITE SVE ŠTO RADITE I POGLEDAJTE NAJZABAVNIJE SNIMKE IKADA: Tipovi imitiraju svoje cure, a rezultati su bolno istiniti

Corey se kasnije oglasio na TikToku tvrdeći kako nije očekivao da će vide postati viralan. “Ljudi, ovo je postalo puno popularnije nego što sam mislio da će postati. Sada su video vidjeli svi ljudi koje poznajem, umirem od smijeha”, napisao je mladić.

Povratak na Net.hr